Елітна сантехніка Бурлінгтон

Елітна сантехніка Бурлінгтон

06.11.17 21:22 0 1017

Чудовий, по-королівськи благородний і бездоганний Burlington створює справжні шедеври сантехнічного обладнання та аксесуарів для ванн. Перетворити прийняття санітарно-гігієнічних процедур в ритуал, неспішний і величний - до таких дій спонукає ця розкішна сантехніка, органічно і раціонально вписалася в сучасні інтер'єри і вимоги. До речі, якщо вам прийшлась до вподоби елітна сантехніка Burlington, то в Україні її можна придбати в компанії "Серго-Побут": https://www.sergo.com.ua/.

Переваги та особливості сантехнічного обладнання для ванн від Burlington:

  • Повністю адаптовані під сучасні європейські стандарти якості конструкції, технології та матеріали;
  • Захисні покриття, індиферентні до зовнішніх впливів, органічних агресій (утворення цвілі, грибків) і корозій;
  • Технологічні новації, що дозволяють комфортно здійснювати гігієнічні маніпуляції, здатні перетворювати прийняття ванни в домашній СПА-сеанс, з оптимальним потоком води, аерацією, іншими корисними функціями;
  • Благородні, естетичні мотиви колекцій, що відсилають до урочисто-піднесеної епохи короля Едуарда. Символічні неокласичні мотиви, з нотами, акцентами, штрихами колоніального стилю дозволять відчути себе британським аристократом у власній ванній.

Почуття стилю і витонченості притаманне всім без винятку аксесуарам для ванної від Burlington. Будь-яка, навіть сама тривіальна ванна кімната, оснащена цим обладнанням, перетворюється в замок англійської знаті. При цьому творці колекції не відкидають, що не заперечують найостанніших тенденцій та інновацій, багаторазово підвищують корисний функціонал сантехніки.

Дивним чином сучасність переплітається зі старовиною, дозволяючи комфорту сучасного і навіть - майбутнього, органічно уживатися з неповторною пишністю плавних ліній, благородною колірною гамою і чарівними малюнками традицій. Все це - VIP сантехніка для ванн Burlington, аналогів гармонії якої не існує.

Широка палітра асортименту - вишуканого і благородного

Сантехніка для ван, що випускаються компанією Burlington колекцій, спеціально адаптована, щоб органічно і ефектно поєднуватися з аксесуарами, обладнанням і меблями кожної з представлених лінійок. Victorian, Georgian, English Garden, Classic - самі назви відсилають нас до благородних епох, стилів, напрямків британської моди. Класика, що стала традицією, ніколи не вийде з моди, але і не боїться змін нового часу. Вона бездоганна, тому - багатогранна, і легко вбудовується в нові течії, не змінивши себе.

Ще одна перевага колекцій - модульна система збирання. Це дозволить без проблем підібрати змішувач або інше обладнання для будь-якої ванни на власний смак, органічно адаптувавши класику англійської досконалості під власні смаки і запити, створивши свій ексклюзивний дизайн.

Найбільш популярними і впізнаваними моделями сантехніки для ванн Burlington визнані:

  1. унікальні, функціональні, естетичні, довговічні і практичні змішувачі для ванн;
  2. S-образні підставки для класичних ванн, що дозволяють оптимізувати потік і витрату води;
  3. різноманітні екрани і виливи, що забезпечують комфортну, приємну процедуру прийняття ванни та багато іншого.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Как быстро и легко ...
Наступна новина: Відмінності побутового та ...

КОМЕНТАРІ