Делегація з Тернопільщини взяла участь у круглому столі з питань розвитку громадянського суспільства

Делегація з Тернопільщини взяла участь у круглому столі з питань розвитку громадянського суспільства

07.11.17 10:29 0 566
1 листопада в Чернівцях відбувся Регіональний круглий стіл у партнерстві з Адміністрацією Президента України та Міністерством молоді та спорту України щодо реалізації в Україні проекту «Допомога Уряду України з реалізації національної стратегії розвитку громадянського суспільства». Участь у круглому столі взяла також делегація з Тернопільщини.

Зокрема, як повідомляють в управлінні з питань внутрішньої політики, релігій та національностей Тернопільської ОДА, під час засідання обговорили законопроект «Про Національний фонд розвитку громадянського суспільства». Ознайомилися з історією, процесом написання та загальним текстом законопроекту про Національний фонд розвитку громадянського суспільства та обговорили наступні питання щодо запровадження механізмів інституційної підтримки ОГС в Україні, а саме: загальні положення; мета і принципи діяльності Національного Фонду; завдання і напрями діяльності Національного Фонду; органи управління Національного Фонду; склад і порядок формування органів управління; механізми участі громадянського суспільства в управлінні.

Учасники круглого столу, а це представники районних державних адміністрацій, працівники управління з питань внутрішньої політики, релігій та національностей облдержадміністрації та представники Громадської ради при облдержадміністрації, внесли пропозиції щодо змін у законопроекті та механізмів запровадження фінансової і технічної підтримки інститутів громадянського суспільства.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Над концепцією ...
Наступна новина: В Житомирській області з ...

КОМЕНТАРІ