Чернівці: Над концепцією Генерального плану парку «Жовтневий» працюватимуть професійні архітектори,які візьмуть участь у конкурсі

Чернівці: Над концепцією Генерального плану парку «Жовтневий» працюватимуть професійні архітектори,які візьмуть участь у конкурсі

07.11.17 10:10 0 567
Конкурс на кращу проектну пропозицію концепції Генерального плану парку «Жовтневий» в місті Чернівцях організовує та проводить департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради.

Рішенням виконавчого комітету затверджено умови проведення архітектурного бліц-конкурсу та склад журі. Встановлено також преміальний фонд конкурсу в розмірі 50 тисяч гривень. Основним завданням Конкурсу є пошук планувального, ландшафтного рішення та визначення функціонального зонування парку з метою організації вільного часу, активного відпочинку і розваг, задоволення культурних запитів різноманітних груп населення, створення умов для фізичних, духовних сил, спілкування людей у сфері дозвілля, розвитку технічної і художньої творчості, виховання екологічної культури. Учасниками Конкурсу можуть бути окремі архітектори або їх авторські колективи, що мають відповідну освіту.

Автор для виконання конкурсного проекту може сформувати творчий колектив, будучи його керівником або учасником. У складі творчого колективу можуть бути студенти творчих вищих навчальних закладів.

При розробці проектної пропозиції учасникам Конкурсу необхідно врахувати потреби різних вікових груп населення у сфері дозвілля, відпочинку та розваг; передбачити створення вхідних зон; сформувати функціональні зони для тихого та активного відпочинку, дитячі та спортивні майданчики; надати пропозиції щодо вирішення питання зберігання автотранспорту відвідувачів парку та вигулу домашніх тварин; передбачити реконструкцію існуючих будівель відповідно до потреб функціонування парку; забезпечити місце для проведення культурно-масових заходів; передбачити влаштування вело- та пішохідних шляхів тощо.

Тривалість Конкурсу –1 місяць. Термін реєстрації учасників Конкурсу в межах тривалості конкурсу.

З умовами конкурсу та процедурою проведення конкурсу можна ознайомитись за посиланням.

Рішення

Додаток 1

Додаток 2

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ