Італійське взуття: Основні переваги

Італійське взуття: Основні переваги

07.11.17 01:43 0 1608

Взуття італійського виробництва одне з найбільш затребуваних у всьому світі. Його гучна популярність зовсім не випадкова, адже італійці дуже відповідально підходять до створення комфортного і модного взуття. Примітно, але навіть сама Італія на географічній карті схожа на чобіт.

Сьогодні, відвідавши інтернет-магазин брендового італійського взуття та сумок http://uzy.ru, ви можете купити просто приголомшливі моделі туфель, чобіт, черевик і т. д.

Трішки історії

Ще в Давньому Римі знали толк у виготовленні взуття. Тоді були популярні туфлі, що закривають всю ногу, і сандалі, що захищають тільки підошву стопи. Існували різні кольори і форми для певних верств населення і знаті. Наприклад, благородні громадяни кріпили взуття за допомогою 4-х ремінців, а звичайні - одним. Бідне населення Риму змушене було ходити в дерев'яному взутті. Уже тоді римляни розробили близько 23-х видів найрізноманітнішого взуття, що перевершувало фантазію в цьому промислі всіх разом узятих древніх держав.

Сучасне становище Італії на ринку взуття

В наші дні Італія займає 3 місце по виробництву взуття середнього і високого класу, причому з 8 тисяч великих підприємств з виробництва взуття - тільки 1 тисяча припадає на заводи. Решта 7 тисяч - це напівартельние виробництва. Можна зробити висновок, що виробництво взуття - це надбання і особливо вміле ремесло цього народу.

Переваги італійського взуття:

  • Все взуття, яке виготовлене в Італії, має високу якість. Це не тільки натуральні матеріали і якісне виробництво, але і неймовірний комфорт і зручність в застосуванні. Взуття на високих підборах від італійців позбавить вас від болю в суглобах після її носіння. Такі моделі розроблені спеціально для людей, які ведуть активний спосіб життя;
  • З усього розмаїття матеріалів найбільше взуття в Італії виробляється з натуральної шкіри. Внаслідок високої якості, воно носиться дуже довго: не менше 2-х сезонів;
  • В доповнення до якості і комфорту додається і чудовий дизайн. Це неперевершено красиві босоніжки, балетки, вишукані туфлі, які будуть виглядати вишукано на будь-якій нозі. Дизайнери використовують не тільки сучасні рішення для прикраси взуття, а й класичні елементи стилю, які всім полюбилися. Однак, у порівнянні з іншими виробниками взуття, італійці оформляють будь-які моделі в стилі мінімалізму. Це додає особливого шарму і витонченості власницям італійського взуття.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Допомога в підборі ...
Наступна новина: Чернігів: 7-10 листопада - ...

КОМЕНТАРІ