Польські дитячі коляски Adamex з ефективною пружинної амортизацією

Польські дитячі коляски Adamex з ефективною пружинної амортизацією

07.11.17 21:47 0 1076

Коляски фірми Адамекс отримали визнання мільйонів батьків завдяки багатій комплектації і продуманій конструкції змінних модулів. Кожен блок адаптується до потреб дитини на кожному етапі її зростання і розвитку. Якщо вам потрібна універсальна коляска, токоляска Adamex - це саме те, що вам потрібно.

Переваги колясок Адамекс перед аналогами:

  • Відмінна прохідність в будь-яких умовах. Шасі має ряд плюсів (плавний хід, м'яка амортизація, маневрування і стійкість) - це основні особливості, якими може похвалитися їх колісна система. Ви можете підібрати модель на класичній рамі, яка відрізняється високою прохідністю за містом, або ж віддати перевагу більш «моторній» помічниці на поворотних колесах - вона ідеально підійде для прогулянок по місту. Дитячі коляски Адамекс легко поміщаються в ліфт, відмінно поводяться в торгових центрах і багатолюдних місцях, де дуже важлива маневреність. У той же час великі гумові колеса забезпечують плавний і м'який хід не тільки по асфальтованих доріжках, але і по грунтових стежками в сільській місцевості;
  • Асортимент на будь-який смак. Ще один плюс польських модульних систем - це привабливий зовнішній вигляд. Їх відмінною рисою є продуманий модний дизайн, оригінальні принти і стильні колірні комбінації. Яку коляску Adamex ви хочете купити: для хлопчика або для дівчинки, яскраву або в стриманих тонах, класичну або в модному сучасному стилі? Серед широкого колірного і модельного ряду польської марки ви легко виберіть супутницю своєї мрії;
  • Щедра комплектація. Крім міцних і безпечних модулів виробник комплектує всі моделі: сумкою для мами, чохлом на ніжки, кошиком для покупок, дощовиком, антимоскітної сіткою.

Завдяки такому багатому набору аксесуарів ваші прогулянки з малюком будуть проходити максимально комфортно при будь-яких погодних умовах. Навіть не сумнівайтесь - дитяча коляска Adamex вас не розчарує!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ