Що можна зробити з атласної стрічки?

Що можна зробити з атласної стрічки?

08.11.17 01:49 0 956

У багатьох людей є хобі: спорт, туризм, в'язання і т. д. Ця ж стаття буде корисна для любителів рукоділля. Сьогодні ми з вами поговоримо про атласну стрічку і розповість нам про неї співробітник інтернет-магазину https://stilista.com.ua/lenty/atlasnye/, в якому її безпосередньо можна купити атласну в Україні. Цей на перший погляд нічим не примітний матеріал насправді дає можливість створювати приголомшливі елементи декору і різних прикрас своїми руками. Однак робота з атласною стрічкою вимагає акуратності і терпіння. І якщо ви вирішили створити свій шедевр з атласної стрічки, наберіться терпіння, з першого разу ваш витвір може бути не ідеальним.

Вишивка атласним візерунком

Однією з найкрасивіших робіт із застосуванням атласної стрічки є об'ємна вишивка стрічковим узором. Технологія вишивки звичайно не з легких. Але закінчивши вишивати, ви самі переконаєтеся в тому, що ваші старання не були марними. Якщо виконати вишивку квіткового орнаменту акуратно, то квіти виглядатимуть як живі.

Канзаші

Вони прийшли до нас з Японії. Це можна сказати традиційна прикраса для волосся японських жінок. Канзаші виготовляють з:

  • дерева;
  • сакури;
  • магнолії;
  • золота;
  • срібла;
  • та пластмаси.

Прикрашають канзаші дорогоцінними каменями і квітами з шовку. Останнім часом умільці навчилися робити канзаші з атласної стрічки, прикрашаючи їх бісером або стеклярусом. Ювелірної цінності такі канзаші не мають, але по красі не поступаються дорогим.

Браслети з атласної стрічки

Серед українських підлітків останні кілька років атласна стрічка стала дуже популярна як матеріал для браслетів або як їх ще називають "фенечек дружби". Такі браслети плетуть з тонкої атласної стрічки. Браслети можуть бути виконані, як в одному кольорі, так і скомбіновані різнокольоровими стрічками. Також при плетінні браслетів, атласну стрічку комбінують з великими намистинами. Ці браслети виглядають настільки елегантно, що їх можна надягати навіть під вечірню сукню.

Елементи декору

Атласна стрічка так само знайшла своє місце в інтер'єрі. Багато дизайнерів виготовляють дивовижні елементи декору з застосуванням атласної стрічки. Метелики, квіти, оздоблення штор, меблів, абажурів, плафонів, і це далеко не повний список, де можна використовувати атласну стрічку.

Як бачите, атласна стрічка застосовується досить широко і в різних напрямках, все залежить від польоту творчої фантазії.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Польські дитячі коляски ...
Наступна новина: Стан розгляду запитів на ...

КОМЕНТАРІ