Тент для авто: Як вибрати?

Тент для авто: Як вибрати?

08.11.17 11:30 0 1319

Тент для автомобіля може знадобитися в різних ситуаціях. Одні шукають захист від палючого сонця, інші - від зовнішніх опадів. Випадків буває безліч, а от захистити від них може або приміщення, або представлений аксесуар. Але оскільки ставити машину в закритий гараж не завжди можливо, то тент стає незамінною річчю.

Види тентів

У продажу пропонується широкий асортимент товарів подібного типу. Поділяються вони за розмірами та матеріалом виготовлення. Почнемо з матеріалу:

  • Найпростіші - це аксесуари, пошиті з нейлону або поліестеру. Нейлон вважається більш довговічним у використанні, ніж поліестер. Він витримує невеликі пошкодження і при мінливому використанні прослужить досить довго. І нейлон, і поліестер призначені для захисту від невеликого дощу і бруду. Перевагою подібного продукту можна назвати його оптимальну вартість. Використовувати такий тент можна як додатковий засіб захисту від бруду і пилу;
  • Поліетиленові або поліпропіленові моделі використовуються в основному для захисту вантажу або причепа від зовнішнього впливу. Подібні вироби коштують недорого, але не придатні для постійного застосування. Матеріал не здатний уберегти від значних опадів і може пошкодити лакофарбове покриття, через що його не радять купувати для щоденного захисту. Але якщо ви іноді залишаєте машину на відкритому просторі, тоді для захисту від пилу цей варіант вам підійде ідеально;
  • Тенти з поліетиленвінілацетату є одними з найнадійніших в експлуатації. Вони представляють категорію всесезонних моделей, які здатні захистити від дощу, снігу, сонця, пилу, бруду. Такі аксесуари вже можна використовувати постійно. Продукція характеризується хорошими захисними властивостями, а також міцністю і легкістю. Її можна використовувати в поїздках, щоб уберегти авто від сонячних променів, тим, хто часто паркується на відкритих майданчиках для щоденного захисту.

За розмірами тенти бувають від самих маленьких S до величезних XL:

  1. В основному невеликі вироби купують для компактного хетчбека;
  2. Розміри тентів M і L застосовують в основному для седанів;
  3. А ось продукція з параметрами X і XL вже застосовується для габаритних авто.

Зрозуміти, який варіант підійде вам, можна вивчивши таблицю відповідність на упаковці чохла. Для цього вам треба буде знати висоту, ширину і довжину вашого авто. Параметри ви можете виміряти самі або ж прочитати про це в інструкції до транспортного засобу.

Тент також може відрізнятися і наявністю додаткових функцій:

  • Так, деякі моделі можуть мати можливість відкривати машину, не знімаючи чохол;
  • Інші мають спеціальну гумку для додаткового кріплення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ