Наручний годинник Daniel Wellington

Наручний годинник Daniel Wellington

08.11.17 20:58 0 990

Бренд Daniel Wellington був заснований в Швеції талановитим дизайнером Філіпом Тюсандером. Його надихнув годинник, який носив його друг, британський підданий. Володіючи бездоганним смаком, англієць любив носити простий і стильний наручний годинник на звичайних потертих від часу ремінцях. Тюсандер не був марнославним і назвав свій бренд на честь друга, Даніеля Веллінгтона. До речі, в Україні придбати годинник цього бренду можна в інтернет-магазині http://pimano.com.ua/chasy-daniel-wellington.

Чим годинник Daniel Wellington вже багато років приваблює покупців і колекціонерів?

Перш за все, простотою класичного дизайну без зайвих деталей і елегантністю ліній. Красу мінімалістичного дизайну підкреслюють хромовані поверхні і тонкий корпус. Особлива відмінна риса бренду - це комплектування окремих моделей колекції змінними кольоровими ремінцями, схожими на ті, які носив натхненник створення компанії. Інші ремені для годинника виготовлені з елітної шкіри і оформлені якісними застібками, покритими сріблом і золотом.

Продукція Daniel Wellington позиціонується як аксесуари на кожен день: для роботи і відпочинку, занять спортом і походів на вечірки. Завдяки змінним ремінцям власник годинника DW буде кожен день виглядати по-новому і він йому не набридне протягом тривалого часу.

Статусний супутник успішного чоловіка

Хронометр Daniel Wellington - це відмінний подарунок, як близькій людині, так і солідному діловому партнерові. Моделі годинника Daniel Wellington для чоловіків вагомо підкреслять серйозність намірів їх власника, вкажуть на успішність в бізнесі і звернуть увагу партнерів і оточуючих.

Моделі з діаметром 40 мм з лінії Classic відрізняються особливою надійністю і строгим, витриманим дизайном. Максимально тонкий корпус не буде заважати чоловікові керувати автомобілем або займатися спортом, не буде нагадувати про себе незручністю носіння. Дорогий стильний ремінець з натуральної шкіри буде доповнювати солідний вигляд годинника і його власника.

Годинник модельної групи Dapper Collection більш сучасний і доповнений ультрамодними хромованими темно-синіми стрілками. Від класичних моделей його відрізняє наявність покажчика дати на циферблаті і позначення годин римськими цифрами. Годинники Dapper стануть приємним супутником ділового чоловіка на світських раутах і урочистих прийомах.

Маленькі жіночі радості від Daniel Wellington

Слід зазначити, що чоловічі моделі годинника DW можуть носити і представники прекрасної статі. Проте, спеціально для жінок Daniel Wellington приготував ексклюзивну і елегантну лінію Classy. Ці мініатюрні білі циферблати діаметром 26 см обрамлені міцним і тонким корпусом з нержавіючої сталі. Особливий шик аксесуару надає оздоблення кристалами Сваровські.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ