Чернівецькі учні та студенти візьмуть участь у роботі “Математичної майстерні”

Чернівецькі учні та студенти візьмуть участь у роботі “Математичної майстерні”

09.11.17 15:53 0 551
Факультет математики та інформатики ЧНУ ім. Ю. Федьковича та міський палац дітей та юнацтва запрошують чернівецьких учнів і студентів, а також батьків і вчителів взяти участь в роботі творчо-наукового об'єднання “Математична майстерня”.

11 листопада на вулиці Університетській, 28 у приміщенні факультету математики та інформатики проведуть цікаві лекції. Для учнів 6-8 класів призер IV етапу Всеукраїнської олімпіади з математики, учасник відборів на міжнародні математичні олімпіади Олексій Олексишин розповість про теорію ігор та секрети успіху, а призер IV етапу Всеукраїнської олімпіади з математики Максим Григорчук прочитає лекцію “Зебра на шахівниці. Задачі на розфарбування”. Учні 9-11 класів дізнаються про двійкову систему в задачах та іграх від тренера команд Чернівців на Всеукраїнські олімпіади та турніри з математики Едварда Туркевича, а також про центр мас в геометрії від кандидата фізико-математичних наук, доцента кафедри математичного аналізу ЧНУ Тараса Звоздецького. Студенти 1-5 курсів прослухають захоплюючі лекції “Пабло Пікассо і криві Без'є” доктора фізико-математичних наук, доцента кафедри математичного аналізу ЧНУ Олени Карлової та “Топологія – наука чи філософія?” доктора фізико-математичних наук, доцента кафедри математичного аналізу ЧНУ Володимира Михайлюка.

Окрім того, на учасників “Математичної майстерні” чекатимуть їстівні шашки, змагання зі складання кубика Рубіка, головоломки тощо.

Початок – об 11.00.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На вулицях Тернополя ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ