В ефірі із Матвієм Ганапольським обговорили туристичні та інвестиційні можливості Житомирщини.

В ефірі із Матвієм Ганапольським обговорили туристичні та інвестиційні можливості Житомирщини.

09.11.17 15:35 0 498
Для того, щоб область розвивалась як економічно, так і соціально, в першу чергу потрібно залучати інвесторів на Житомирщину та створювати їм комфортні умови ведення бізнесу.

У цьому впевнені заступники голови ОДА Ярослав Лагута та Олексій Ясюнецький, які обговорювали розвиток області з ведучим Матвієм Ганапольським у прямому ефірі телеканалу «СК1» вчора, 6 листопада.

На думку заступника голови – керівника апарату ОДА Олексія Ясюнецького, якщо людина зможе знайти хорошу роботу з гідною зарплатнею, то вона обов'язково повернеться на Житомирщину, навіть отримавши освіту за кордоном. «Саме для цього нещодавно в області створена Агенція регіонального розвитку. Основна її функція – залучити, завести іноземних інвесторів на Житомирщину. Тобто мета Агенції в тому, щоб інвестор зайшов, створив робочі місця та успішно працював на території області», – зазначив Олексій Ясюнецький.

«Дійсно, залучення інвесторів є пріоритетним напрямком роботи облдержадміністрації. І саме завдяки голові ОДА між силовими структурами, контролюючими та перевіряючими організаціями області є порозуміння у тому, що у центрі уваги стоїть інтерес інвестора. І керівництво гарантує прозорі чисті умови ведення бізнесу, адже саме від цього залежить рівень життя жителів області та наш спільний успіх», – акцентував Ярослав Лагута.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: КП «Чернівціводоканал» ...
Наступна новина: На вулицях Тернополя ...

КОМЕНТАРІ