Генеральний консул України в Любліні Василь Павлюк: Тернопільська область – це край,де працюють на перспективу

Генеральний консул України в Любліні Василь Павлюк: Тернопільська область – це край,де працюють на перспективу

09.11.17 13:57 0 626
Керівництво Тернопільської області – це люди, які працюють на перспективу, на розбудову нашої держави України. І делегація з Тернопільщини – голова обласної державної адміністрації Степан Барна, голова обласної ради Віктор Овчарук, підприємці, професори, беручи участь у форумі «Європейський тиждень інновацій», який проходить на сході Польщі у місті Люблін, зайняла гідне місце. Про це зазначив Генеральний консул України в Любліні Василь Павлюк.

Він наголосив, що підписання протоколу намірів про співробітництво між Люблінським воєводством і Тернопільською областю є перспективою для розвитку тернопільського краю та України загалом. І, водночас, це добра нагода для української дипломатії та для українсько-польських відносин.

«Деякі польські бізнесмени, політики говорять, що Львівщина – це «західні ворота» в Європу, а Люблінське воєводство – це «східні ворота» до України. Я би сказав, що Тернопільська область – це «ворота» на Південь України, до Центральної України, на Поділля. Тернопільщина – це прекрасний, чудовий край, де є родючі землі, де є направду перспектива розвитку. І, власне, підписання цієї угоди дає шанси розвиватися через Тернопільську область всій Україні в цілому. Тому, я вітаю всіх жителів області з тим, що ви маєте чудове керівництво, і сподіваюся, що й надалі ваш край буде розвиватися на благо українського народу і нашої неньки-України», – підкреслив Василь Павлюк.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пути сближения с партнером
Наступна новина: Чернівці: Чергова петиція ...

КОМЕНТАРІ