Тернопілля: степан Барна підписав протокол намірів про співробітництво між областю та Люблінським воєводством

Тернопілля: степан Барна підписав протокол намірів про співробітництво між областю та Люблінським воєводством

09.11.17 19:31 0 651
У рамках Європейського тижня інновацій, який триває у польському місті Люблін, відбулося підписання протоколу намірів про співробітництво між Тернопільською обласною державною адміністрацією, обласною радою та Люблінським воєводством. Це дозволить налагодити співпрацю між областю та воєводством у сфері науки та в бізнесі.

На інноваційному форумі перебуває делегація з Тернопільщини, яку очолюють голова Тернопільської ОДА Степан Барна та голова обласної ради Віктор Овчарук.

Крім підписання протоколу намірів, делегація з області також бере участь у тематичних панелях «Налагодження співпраці – інтелігентні спеціальності регіонів» та «Співпраця науки та бізнесу – добрі практики». Водночас, під час заходу фахівці з енергетики спілкуються на тему «Біотехнологія» та «Відновлювальні джерела енергії».

Як зазначив під час підписання протоколу намірів очільник Тернопільщини Степан Барна, це є перспектива для розвитку нашого краю та України загалом, адже Люблінське воєводство називають «східними воротами» до України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ