Степан Барна: Основне в лікуванні грипу – це його профілактика,тому ми наголошуємо на вакцинації

Степан Барна: Основне в лікуванні грипу – це його профілактика,тому ми наголошуємо на вакцинації

09.11.17 12:33 0 549
Те, що особистим прикладом потрібно демонструвати, що найкраща профілактика захворювань, є вакцинація, доводить голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна. 8 листопада, він отримав щеплення від грипу в амбулаторії загальної практики сімейної медицини у місті Тернопіль.

За його словами, вакцинація значно знижує ризик зараження грипом і в переважній більшості захворювання не наступає. Утім, навіть якщо захворювання виникає, то грип протікає у легкій формі і не призводить до ускладнень.

«Торік понад 9 тисяч жителів Тернопільської області хворіли на грип, але ми розуміємо, що ця цифра є набагато більшою, адже люди проходять лікування в домашніх умовах. А це відповідно ризики та наслідки для їхнього здоров'я. я отримав щеплення від грипу і вважаю, що це правильний крок. Адже минулого року цього не зробив і захворів. І відповідно на лікування витратив більше, ніж тепер заплатив за вакцину, яка, до речі, коштує 184 гривні. Саме тому, для нас важливо проводити інформаційну кампанію, адже найгірше це не сам грип, а його наслідки», – акцентував Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові привітали ...
Наступна новина: На Вінничині за втручання ...

КОМЕНТАРІ