Тернопілля: на Лановеччині відбувся звіт мистецьких колективів

Тернопілля: на Лановеччині відбувся звіт мистецьких колективів

09.11.17 18:14 0 583
«Уже ніхто не знищить Україну в тобі, в мені, у кожному із нас» - під такою назвою відбувся творчий звіт мистецьких колективів Лановецького району. До заходу долучилися голова Лановецької районної державної адміністрації Юліан Сірант, голова Теребовлянської районної державної адміністрації Юрій Ништа та начальник управління культури Тернопільської обласної державної адміністрації, заслужений діяч мистецтв України Григорій Шергей.

«Те, як відзвітували творчі колективи – чудовий подарунок для мене, насичений яскравими враженнями. Хочу відзначити, що Лановеччина має легендарний духовий оркестр із Юськовець під керівництвом Михайла Кутраня. Також якнайкраще показав себе хор, який виконує хороший художній репертуар, тому, насамперед, вдячний усім хористам і їхньому керівнику Світлані Вегері. Окреме спасибі ветеранам Софії Рижевській, Надії Путіліній та іншим, які виступали на сцені разом зі своїми колективами. Особливо відзначився ансамбль «Горинка» - мистецька зірка з унікальним репертуаром під керівництвом Ірини Криси. Справжнім відкриттям став колектив «Ольвія» та керівник Ольга Голишева, які незабаром поїдуть захищати Тернопільщину на Всеукраїнському професійному конкурсі ім. Вірського», - зазначив Григорій Шергей.

Голова Лановецької РДА Юліан Сірант подякував мистецьким колективам, які виступали на сцені, а також головному режисерові Михайлові Франківу за чудовий, захоплюючий концерт. Наприкінці урочистостей Лановеччина передала культурну естафету Теребовлянському району.

Під час концерту у фойє районного будинку культури діяла виставка образотворчого мистецтва, підготовлена керівниками гуртків та вихованцями Лановецького районного комунального будинку дитячої та юнацької творчості, працівниками та активними читачами центральної районної бібліотеки для дорослих.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Адміністративні послуги ...
Наступна новина: В Тернополі на перехресті ...

КОМЕНТАРІ