Заміна камери колеса дитячой коляски: Що потрібно знати?

Заміна камери колеса дитячой коляски: Що потрібно знати?

09.11.17 13:46 0 2048

У певний період життя дитини обійтися без дитячої коляски просто неможливо. Тому батьки потрапляють в досить скрутне становище, коли це дивовижне пристосування несподівано ламається.

При різних обставинах з ладу можуть вийти рама або, гальма, зламатися ручка, але частіше за все неприємності відбуваються з шинами (покришками) або камерами.

Можливі проблеми з колесом:

  • спускання;
  • прокол;
  • стирання втулки;
  • вигнутість обода.

Дані типи поломок - зовсім не привід відправляти коляску на звалище. Вигнутий обід можна вирівняти. Однак безпечніше буде замінити колесо цілком, щоб коляска краще піддавалася управлінню.

Втулка стирається, як правило, від частого зняття коліс. Поміняти її не складно, а знайти можна в магазині запчастин для колясок (або замовити у токаря).

Надувні камери для дитячих колясок зручні, але іноді спускають. Тому краще завжди під рукою мати насос.

Якщо ж камера лопнула або гума на шині продірявилася, потрібно шукати заміну або спробувати заклеїти поріз (до речі, якщо вам потрібна камера для колеса коляски, то придбати її можна в інтернет-магазині kamera-dlya-kolesa.ru).

Самостійна заміна покришки у колясок

Щоб відремонтувати колесо, потрібно накласти латочку на шину або камеру коляски. Визначити місце проколу можна двома способами:

  1. Опустивши покришку в воду;
  2. Намиливши поверхню шини.

Діра видасть себе наявністю бульбашок. Поверхня і латка перед склеюванням акуратно очищаються і обов'язково обезжирюються (бензином або ацетоном). Коли клей схопиться, пошкоджене місце варто прогріти. Використовувати колесо можна через добу.

Зробити заміну покришки на колесі коляски Ви можете спробувати самостійно. Вам доведеться купити або замовити необхідну запасну частину (краще брати офіційні деталі), зняти стару шину і замінити її на нову. Можна, також, звернутися в шиномонтаж. Але найкраще, якщо ремонтом займуться в спеціалізованій майстерні.

Ремонт покришок і камер на колесах

При заміні, Вам потрібно визначитися з типом деталі. Шини бувають різних розмірів (10 дюймів, 12 дюймів). Вибираючи покришки, спирайтеся на такі параметри:

  • Висота (низькопрофільні шини швидше зношуються);
  • Діаметр;
  • Якість (оригінальні запчастини служать набагато довше);
  • Корда (посадочне місце);
  • Протектор.

При підборі камери основна увага приділіть типу гуми - натуральна і бутилова. Перший варіант дешевший, але менш надійний. Витративши кошти на бутилову камеру, Ви, в кінцевому підсумку, заощадите, оскільки вона рідше вимагає заміни.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Тернопільщині СБУ ...
Наступна новина: Чернівці: Департамент ...

КОМЕНТАРІ