Якісні соковижималки Braun на кожен день

Якісні соковижималки Braun на кожен день

09.11.17 13:49 0 1103

В останні роки все більше людей починає стежити за своїм здоров'ям і фігурою. У цьому питанні завжди допоможуть якісні соковижималки Braun, а все тому, що свіжовичавлений сік містить дуже багато корисних речовин і вітамінів. Його регулярне вживання дозволяє поліпшити імунітет, зміцнити здоров'я, нормалізувати обмін речовин, вивести токсини, поліпшити загальне самопочуття і життєвий тонус. Куплений сік не володіє всіма цими властивостями, а виробляти його вручну довго і важко. Саме тому варто придбати сучасні соковижималки Braun, які відрізняються великою продуктивністю, надійністю і стильним дизайном. Вони ідеально підходять для домашнього і комерційного використання. Особливо актуальні такі апарати для сімей з маленькими дітьми, яким просто обов'язково пити свіжовичавлений корисний сік.

Основні особливості соковижималки Braun та її переваги

Компанія Braun випускає кілька різних соковижималок, які підходять для роботи з різними фруктами і овочами. Найбільшим попитом на ринку користуються універсальні моделі, які мають ряд важливих переваг:

  • Широкий отвір для завантаження. Більше не потрібно старанно нарізати фрукти і овочі на дрібні часточки, щоб їх можна було помістити в соковижималку. У широке завантажувальний вікно техніки Braun можна помістити навіть ціле яблуко або грушу. Це значно полегшує її використання та прискорює процес отримання соку.
  • Особлива форма носика і система "Антикапля" надійно запобігають витіканню соку після завершення роботи.
  • Висока потужність і гострі леза соковижималки дозволяють отримати максимальну кількість соку. Переробити можна буде не тільки звичайні фрукти і овочі, але і навіть ананас.
  • Розбірна конструкція соковижималки дозволяє швидко і легко помістити всі деталі в посудомийну машину.
  • Всі моделі відрізняються презентабельним зовнішнім виглядом і стильним дизайном. Вони стануть прикрасою будь-якої кухні.
  • На техніку дається тривала гарантія.

Найкращі соковижималки Braun

Серія соковижималок Multiquick є справжньою гордістю компанії Braun, оскільки вона отримала престижну міжнародну нагороду "If product design award". Всі моделі мають неперевершену німецьку якість, безліч функцій, прогумовані ніжки, які забезпечують надійну фіксацію соковижималки на столі. З ними можна буде щодня насолоджуватися смачними і корисними свежевичавленими натуральними соками.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ