Як знайти банки,які надають кредити готівкою і не переплатити

Як знайти банки,які надають кредити готівкою і не переплатити

09.11.17 13:54 0 751

Кредити готівкою користуються великою популярністю серед пересічних українців. Користування готівкою набагато простіше, до того ж, ви можете вільно користуватися кредитними коштами, без контролю з боку кредитора. Це робить готівкові позики найкращим вибором для здійснення нецільових покупок. Наближаються новорічні свята — час купувати подарунки та друзів та близьких, а одже, варто пошукати надійні банки, які видають кредити готівкою.

На що звернути увагу при пошуках кредитів готівкою?

Перш ніж приймати рішення про позичання грошей, потрібно вивчити умови кредитування того чи іншого банку. Обов’язково зверніть увагу на наступні фактори:

  • Величина відсоткової ставки. Здавалося б, все доволі просто: чим менше відсоток, тим краще. Але насправді занадто низький відсоток може ховати у собі різного роду комісії та переплати.
  • Відшукайте усі комісії. Недобросовісні банки дуже люблять грати з клієнтами у схованки, ховаючи комісії та переплати дрібним шрифтом. Якщо взяти кредит готівкою у такого кредитора, то може виявитися що вам потрібно віддавати купу грошей за здійснення платіжок, страхування та інші сюрпризи. Щоб захистити себе від такого «шахрайства в законі», варто вимагати від менеджера надати вам письмовий документ, в якому буде перераховано усі комісії.
  • Остерігайтесь штрафів. Якщо ви шукаєте, які банки надають кредити готівкою, обов’язково зверніть увагу на розмір та умови штрафних санкцій до боржників. В іншому випадку ви ризикуєте бути оштрафованим на суму, яка дорівнює цілому внеску.
  • Дізнайтесь про можливість дострокового погашення позики. Банківські організації не люблять боржників, але ще більше вони не люблять тих, хто повертає кредити завчасно. Чому так? Річ у тому, що банк отримує прибуток із виплачених вами відсотків, що нараховуються за користування кредитними коштами. Коли ви повертаєте позику завчасно, ви позбавляєте кредитора прибутку. Саме тому варто дізнатися про можливість вільного та дострокового повернення позичених коштів.

Якщо ви шукаєте банки, які надають кредити готівкою, то варто придивитися до мікрофінансових організацій — особливо якщо вам потрібна невелика споживча позика. Вони мають більш високу відсоткову ставку, але оформлюються значно швидше та можуть стати гарним джерелом кредитних коштів для всієї родини. Умови кредитування в МФО дуже прозорі та не включають у себе різних махінацій для обману клієнтів. Щоб отримати готівку в МФО, вам знадобиться лише паспорт так код, а також вихід в інтернет — просто заповніть заявку на сайті кредитора та заберіть гроші у найближчому відділенні.

Щоб правильно обрати кредит готівкою і не переплатити, користуйтеся сервісом UACredit. Це безкоштовна база мікрофінансових організацій України, що допоможе вам швидко знайти вигідну та зручну позику на будь-які цілі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Тонкости при покупке духов
Наступна новина: Здоровая пища: вкусно и ...

КОМЕНТАРІ