Ігор Гундич у Мінінфраструктури: Ми запровадили в області комплексний підхід у ремонтуванні доріг

Ігор Гундич у Мінінфраструктури: Ми запровадили в області комплексний підхід у ремонтуванні доріг

10.11.17 10:11 0 536
У Житомирській області з 2017 року діє комплексний підхід у проведенні ремонтів доріг.

Про це зазначив голова ОДА Ігор Гундич 9 листопада, у Міністерстві інфраструктури під час засідання круглого столу з питань реалізації інфраструктурних проектів за участю Міністра інфраструктури України Володимира Омеляна.

— «Майже 7 тис. км доріг загального користування місцевого значення перейдуть із 2018 року до сфери управління Житомирської облдержадміністрації. Такий собі подарунок під ялинку. Це 3-й показник по Україні. І ми готові ремонтувати і обслуговувати їх. Тому вже з цього року запровадили комплексний підхід у ремонтуванні доріг, який будемо застосовувати і в наступному році» – повідомив Ігор Гундич.

Комплексний підхід полягає у відновленні соціального об'єкту та ремонту до нього доріг. Тобто, коли утеплюється школа, впроваджується в ній новий освітній простір, купуються нові шкільні автобуси, то і дороги мають бути відремонтованими.

— «Не бачу логіки купувати новенький шкільний автобус і їздити по розбитих автошляхах, яскраво оформлювати утеплену школу і закривати очі на зруйновану дорогу», – зазначив Ігор Гундич.

За його словами, цьогоріч на ремонт та утримання доріг із різних джерел було спрямовано у 2,5 рази більше коштів порівняно з минулими роками – 597,3 млн грн.

— «У нас у пріоритеті саме ремонти тих доріг і мостів, які ведуть до опорних шкіл, для яких ми придбали за державною програмою новенькі автобуси, до закладів, які ми утеплюємо, у яких впроваджуємо новий освітній простір, до амбулаторій, ФАПів, ЦНАПів – більшість із яких в ОТГ. Все це – символи змін, які нам дає децентралізація», – наголосив голова Житомирської ОДА.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Оголошено переможців ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ