Естетична косметологія: Що це таке?

Естетична косметологія: Що це таке?

10.11.17 14:46 0 1228

Шкіра обличчя постійно піддається негативному впливу навколишнього середовища. Зміни її зовнішнього вигляду і процес старіння йдуть паралельним курсом, що часто призводить до поганого настрою, знервованості, а часом і психологічних зривів. Як шкода, що отримувана з роками мудрість, терпимість не сполучається з молодістю. Старіти нікому не хочеться.

Наш зовнішній вигляд, а особливо обличчя є свого роду візитною карткою, відображенням того, наскільки людина себе поважає і цінує - це, безсумнівно, впливає і на ставлення до людини оточуючих її людей. Ваш зовнішній вигляд залежить від того, наскільки ви себе любите і для того, щоб зберегти красу потрібно чимало терпіння і праці в постійному, щоденному догляді за ним.

Естетична косметологія: Що це таке?

Вона допомагає людині не тільки усунути дефекти шкіри, а й проводить профілактику їх виникнення, сповільнюючи процес старіння. Набагато простіше усунути недолік на початковому етапі його розвитку. Сьогодні все більше людей користується послугами професійних косметологів. Частина з них категорично ставиться до пластичних операцій і вважає за краще стежити за своїм тілом шляхом активного способу життя, правильного харчування і відвідування косметолога, а хтось зробив операцію і хоче за допомогою косметологічних методів зробити післяопераційні рубці менш помітними.

А для когось косметологія - це єдиний вихід, так як не всім пластичні операції показані за станом здоров'я. Відвідуючи косметологічні клініки, ви не тільки будете стежити за своїм зовнішнім видом, але і приємно проводити час. Як правило, хороший косметолог - це і хороший психолог, з яким можна поговорити про низку своїх проблем. На процедурах можна розслабитися, а вийшовши з кабінету, зарядитися енергією прекрасного настрою, так як ви станете виглядати молодше і красивіше.

Естетична косметологія - це напрямок косметології, яка доглядає за зовн. виглядом і здійснює його корекцію без серйозних лікарських втручань. Практикують даний напрямок косметологи і люди без спеціальної мед. освіти. Деякі види естетичної косметології можуть проводитися на дому. На сьогоднішній день естетична хірургія має багато наукових розробок щодо допомоги людям виглядати красивими і впевненими в собі.

Професійні косметологи запропонують індивідуальну програму для кожної жінки, виходячи з особливостей її шкіри. Фахівці косметологічних клінік пропонують широкий спектр процедур всілякого догляду за зовн. виглядом. До речі, в Рівному пройти їх можна в центрі естетичної косметології «Телейос»: http://teleyos.com.

Естетична косметологія включає в себе:

  • масажі різного роду і чищення для різних ділянок тіла;
  • епіляція;
  • зволожуючі та поживні маски;
  • нарощування вій;
  • прийняття різноманітних ванн (лікувальних, профілактичних, розслаблюючих);
  • татуаж (перманентний макіяж) очей, брів, губ;
  • догляд за нігтями та волоссям;
  • обгортання з застосуванням масок різного складу.

Почніть з вибору хорошого косметичного салону, поганих фахівців там не будуть тримати на роботі. Отримайте консультацію у професіонала, і результат не змусить себе довго чекати. Чудовий настрій вам буде гарантованим, а на тлі цього матеріальні витрати здадуться вам не настільки істотними.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ