Ремонт Xbox One: Основні несправності та шляхи їх вирішення

Ремонт Xbox One: Основні несправності та шляхи їх вирішення

11.11.17 18:33 0 1159

Всі любителі ігрових консолей чули Xbox. Сьогодні ж ми розглянемо причини несправностей цієї консолі та шляхи їх вирішення і розповість нам про це співробітник сервісного центру "Ремонт приставок": remont-pristavok.com, в якому безпосередньо можна провести ремонт Xbox в Москві.

При включенні приставки червоний індикатор її живлення загорається, але сама Xbox One не функціонує

Причина:

  • Це може відбутися через величезну кількість можливих причин (помилка в програмному забезпеченні, падіння приставки, вихід з ладу блоку живлення та інших) виявити її може тільки комп'ютерна діагностика.

Рішення:

  • Діагностика в спеціалізованій майстерні.

Приставка відмовляється читати диски

Причина:

  1. На Xbox One нового покоління встановлені оптичні головки BlueRay - більш чутливі, ніж головки, якими оснащували минулі покоління приставок; ремонт головки в данному випадку - недоцільний.

Рішення:

  1. Оптичну головку BlueRay необхідно поміняти.

При включенні ігрової консолі Xbox One зображення не відображається

Причина:

  • На приставках останнього покоління виробники встановлюють досить потужний графічний процесор, однак він гріється не менше сильно, ніж графічні чіпи старих ігрових консолей. Якщо XBOX ONE включається, але зображення відсутнє, отже, відбувається перегрів графічного чіпа, що, швидше за все, пов'язано з порушенням роботи його системи охолодження. Також причиною може стати пошкодження пайки процесора, яке виникає, як правило, в результаті сильного удару або вібрації. Іноді подібні неприємності в подальшому призводять до того, що консоль перестає включатися зовсім.

Рішення:

  • Можна перепаять графічний процесор приставки, але якщо струмопровідні доріжки основної плати і контактні площадки пошкоджені, буде потрібно її повна заміна.

Ігрова консоль не хоче приймати диски

Причина:

  1. Як правило, це пов'язано з механічними пошкодженнями приставки - падіннями або ударами. Іноді в приводі пристрою присутні дрібні предмети, що і призводить до того, що він не «приймає» диски. У винятковому випадку причиною може бути несправна електроніка приводу.

Рішення:

  1. Вам повинна допомогти чистка приводу, а можливо, буде потрібен ремонт його механічних елементів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: ГБО "PRIDE": Основні преваги

КОМЕНТАРІ