В Тернополі повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

В Тернополі повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

12.11.17 16:44 0 607
Проект рішення виконавчого комітету міської ради

«Про затвердження Порядку взяття на облік безхазяйних рухомих речей та прийняття таких речей (майна) у комунальну власність територіальної громади м. Тернополя»

Розробники – управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Тернопільської міської ради, управління правового забезпечення Тернопільської міської ради

Проект регуляторного акта передбачає врегулювання питання щодо виявлення, взяття на облік, збереження, використання безхазяйних рухомих речей (майна) та прийняття таких речей у комунальну власність територіальної громади м. Тернополя.

Проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про затвердження Порядку взяття на облік безхазяйних рухомих речей та прийняття таких речей (майна) у комунальну власність територіальної громади м. Тернополя» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на сайті міської ради в розділі «регуляторна політика» та в газеті «Вільне життя».

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі:

* · поштою за адресою: м. Тернопіль, вул. Коперника, 1;

* · факсом (0352) 52-69-38;

* · електронною поштою за адресою: torguprav@ukr.net.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: На Тернопіллі уряд ...

КОМЕНТАРІ