Житомирщина: жителі області подали 15 заявок на отримання компенсацій за встановлення сонячних батарей

Житомирщина: жителі області подали 15 заявок на отримання компенсацій за встановлення сонячних батарей

12.11.17 12:07 0 524
Вже 15 жителів області подали заявки та відповідні пакети документів на відшкодування вартості сонячних батарей та систем сонячного теплопостачання з обласного бюджету.

За інформацією департаменту містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ облдержадміністрації, на наступному тижні комісія розгляне документи заявників та затвердить суми компенсацій.

На території Житомирської області вже працює 37 сонячних електростанцій. За 9 із них власники отримали компенсації з обласного бюджету у розмірі 378 тис. 257 грн.

Одну з родин, яка вже отримала компенсацію з обласного бюджету, нещодавно відвідав голова ОДА Ігор Гундич та перевірив, як працює його ініціатива з підтримки сонячних електростанцій. Він зазначив, про сонячна електростанція – це можливість отримувати до 1,5 тисячі доларів на рік.

Детальніше про «зелений» тариф і як його підключити читайте тут.

Програма передбачає відшкодування у розмірі до 50 тис. гривень з обласного бюджету – 15% від вартості систем сонячного теплопостачання та 20% від вартості сонячних батарей та дахових панелей, а також обладнання і матеріалів для використання альтернативних джерел енергії.

З умовами та переліком необхідних документів можна ознайомитись ТУТ. За довідками можна звертатися за телефоном: (0412) 47-47-12.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зборівську ОТГ очолить ...
Наступна новина: Цього року на підтримку ...

КОМЕНТАРІ