В Житомирській області завершується реконструкція приміщень для медіатек у Романівській та Гришковецькій гімназіях

В Житомирській області завершується реконструкція приміщень для медіатек у Романівській та Гришковецькій гімназіях

12.11.17 15:47 0 569
На завершальному етапі ремонт приміщень, де вже до кінця 2017 року будуть обладнані сучасні медіатеки Романівської та Гришковецької гімназій. Середня вартість типового проекту облаштування медіатеки в навчальному закладі складає 400,0 тис. грн.

Про це інформує управління освіти і науки Житомирської ОДА.

— « в області повноцінно функціонує 6 медіатек – 5 у м. Житомир та 1 у Хорошівській гімназії. Завершуються роботи з реконструкції приміщень медіатеки в Гришковецькій (Бердичівський район) та Романівській гімназіях. До кінця 2017/2018 навчального року планується переобладнати шкільні бібліотеки у медіатеки в 20 загальноосвітніх навчальних закладах області. Вартість типового проекту облаштування медіатеки в навчальному закладі із врахуванням будівельних робіт складає 400,0 тис. грн», – йдеться у повідомленні.

Облаштування 12 медіатек фінансуватиметься за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в рамках реалізації проектів із створення нового освітнього простору.

Нагадаємо, що всі роботи з переобладнання шкільної бібліотеки нового зразка у Хорошівській гімназії виконані згідно дедлайну голови ОДА Ігоря Гундича.

Довідково: Відповідно до Меморандуму про співпрацю з розвитку інклюзивного середовища, підписаного між Благодійним фондом Порошенка та Житомирською обласною державною адміністрацією, в області у 2017 році розпочато роботу з реалізації проекту реконструкції шкільних бібліотек у сучасні медіатеки.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Юридична адреса: Як її ...

КОМЕНТАРІ