Юридична адреса: Як її можна отримати?

Юридична адреса: Як її можна отримати?

12.11.17 15:51 0 1201

Юридична адреса для фірми - це пакет документів, який складається з договору оренди або суборенди приміщення, і копії свідоцтва про право власності на дане приміщення. Ця адреса використовується для реєстрації в ФНС, сплати податків і зборів в конкретному районі. На юридичну адресу приходить поштова кореспонденція, а також можуть приїжджати різні перевіряючі інстанції.

Під юридичною адресою розуміють пакет документів, який включає в себе:

  • Договір оренди нежитлового приміщення з правом реєстрації адреси місцезнаходження;
  • Гарантійний лист від власника нежитлового приміщення;
  • Акт прийому-передачі приміщення;
  • Правовстановлюючі документи орендодавця: копія свідоцтва про право власності або договору оренди.

Як можна отримати юридичну адресу в Росії?

Юридичну адресу можна отримати самостійно, уклавши прямий договір оренди з власником приміщення.

Однак часто для діяльності організації не потрібне приміщення за місцем реєстрації. В цьому випадку можна купити юридичну адресу у надійної компанії, яка здійснює повну перевірку орендодавця. Такі фірми продають тільки чисті юридичні адреси від власників, за якими ви швидко і без проблем зможете зареєструвати своє підприємство.

Або ж ви можете взяти юридичну адресу в оренду (до речі, якщо вас цікавить цей варіант і ви проживаєте в Москві або МО, то наданням юридичної адреси в оренду займається компанія "Оптима-Консалтинг"). Сама процедура оренди супроводжується видачею відповідного пакета документів, необхідного для ведення законної діяльності:

  1. договору оренди (суборенди) юр. адреси і копії свідоцтва про право власності;
  2. довіреності на отримання кореспонденції та договору поштового обслуговування (він не обов'язковий, укладається за бажанням клієнта);
  3. гарантійного листа до податкової інспекції;
  4. акту прийому-передачі приміщення під юридичну адресу.

Плюси оренди юридичних адрес:

  • Економія. Вартість реальної оренди буде обходитися компанії щомісяця в великі гроші, а орендуючи або купуючи юридичну адресу, вам необхідно буде заплатити всього один раз і більше у вас не буде ніяких витрат;
  • Зручність. Ви будете закріплені за тією податковою, з якою вам зручніше і приємніше працювати. Тобто вам підберуть юридичну адресу в тому районі, в якому знаходиться податкова інспекція, яка безпосередньо вас цікавить.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ