Мікрокред: Брати чи ні?

Мікрокред: Брати чи ні?

12.11.17 20:24 0 1409

У житті кожної людини може виникнути ситуація, коли терміново потрібна певна сума позикових коштів. Як правило, більшість громадян в подібних випадках звертається за допомогою в банківські організації з метою оформлення кредиту. Тим часом самі банки не поспішають позичати свої гроші всім підряд і висувають до потенційного позичальника досить жорсткі вимоги, намагаючись тим самим мінімізувати свої ризики. Незважаючи на привабливі реклами банків, в яких говориться про доступність позик для всіх бажаючих, багато претендентів чують відмови в кредитуванні і причин для цього існує більш ніж достатньо. Наприклад, велика ймовірність відмови чекає претендентів на позику, у яких зіпсована кредитна історія або неофіційна робота.

Отримавши відмову в банку багато претендентів намагаються знайти альтернативні варіанти запозичення, одним з яких стає мікрокредитування, яке незважаючи на свою «молодість» користується великою популярністю серед українців. Експерти обіцяють великі перспективи мікрокредитування, що багато в чому обумовлено реаліями нашої країни і умовами отримання таких позик. Багато наших співвітчизників охоче йдуть на оформлення мікрокредитів, при цьому рідко замислюючись про те, яку суму їм доведеться заплатити в результаті за подібну лояльність з боку кредитора. Тим часом даний вид запозичення передбачає певні нюанси і особливості, про які повинна знати кожна людина, що планує оформлення мікрокредиту і розповість нам про них співробітник сервісу uacredits.com, за допомогою якого можна безпосередньо оформити мікродит онлайн.

Основні переваги мікрокредитів

Можна дуже довго міркувати про дорожнечу мікропозик, проте в ситуаціях, коли виникає термінова необхідність в грошах і позичити їх просто ні в кого - мікрокредитування стає єдиним оптимальним виходом. Зрозуміло, також можна отримати в борг у приватних кредиторів, проте в такому випадку дуже великий ризик залишитися взагалі без нічого, так як їх діяльність і зовсім залишається поза контролем з боку держави, а тому в цій сфері нерідко практикується шахрайство.

А для того, щоб оформити позику в МФО здобувачеві потрібен тільки паспорт і мінімум вільного часу, при цьому в плані безпеки така кредитна угода буде такою ж, як і при банківському запозиченні. Головне уважно вивчити кредитний договір, особливу увагу приділяючи пунктам, прописаним дрібним шрифтом, де зазвичай знаходиться інформація про не найбільш приємні для позичальника умови запозичення. Якщо поставитися до цього моменту халатно, то висока ймовірність виникнення аж ніяк не найприємніших для позичальника несподіванок в процесі виплати позики.

Ще однією безперечною перевагою мікрокредитів є те, що така позика доступна навіть для власників зіпсованої кредитної історії. Як відомо, банки не бажають співпрацювати з такими клієнтами, вважаючи їх ненадійними, при цьому МФО цей факт не хвилює. Більш того, мікрокредити можна використовувати для виправлення кредитної історії. Справа в тому, що мікрофінансові організації також як і банки відправляють інформацію про кредити в БКІ, отже, справно виплативши кілька таких позик, можна розраховувати на більш солідний банківський кредит.

Отже до головних "+" мікрокредитів можна віднести:

  • мінімальні вимоги до претендента;
  • швидкий час розгляду заявки (до півгодини);
  • можливість оформити кредит незважаючи на погану кредитну історію і виправити її за рахунок виплати декількох мікропозик;
  • безпечне співпраця в порівнянні з приватними кредиторами.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Степан Барна: Медична ...
Наступна новина: Чи варто купувати гіроборд?

КОМЕНТАРІ