Утеплення фасаду будинку: Чому його потрібно провести?

Утеплення фасаду будинку: Чому його потрібно провести?

14.11.17 20:29 0 1484

Утеплення будинку - це дуже відповідальна і важлива справа, до якої потрібно ставитися з усією серйозністю. Є безліч чинників, які впливають на якість утеплення, але можемо Вас запевнити: запорукою успішного утеплення є вибір професійного підрядника, який і правильно проконсультує, обере найкращий матеріал і роботу виконає якісно. До речі, в Києві професійне утеплення фасадів можна замовити на сайті https://warm-house.kiev.ua.

Є кілька причин, для чого потрібно утеплення фасаду будинку:

  • економія грошей;
  • збереження тепла;
  • захист від цвілі;
  • встановлення здорового мікроклімату;
  • естетичність.

Перша і, напевно, найважливіша причина - це економія грошей і збереження тепла. Варто розуміти, що будинок стає теплішим не за рахунок додаткового надходження тепла, а через термоізоляцію, тобто принцип «термоса». Таким чином, тепле повітря, яке вже є в приміщенні, залишається всередині, а зовнішній холод не пропускається. Вже встановлено, що тепловтрати утеплених будинків іноді досягають 50 %! Монтаж зовнішнього термоізоляційного шару дозволяє звести ці показники до мінімуму. Зворотний бік медалі також позитивний: влітку в приміщенні стає значно прохолодніше і немає потреби в цілодобовій роботі кондиціонерів.

Друга причина - це встановлення здорового мікроклімату, захист від цвілі та інших грибків. Багато людей знайомі з проблемою почорніння шпалер та їх відклеювання через вологість стін. І найбільша проблема тут навіть не в естетичному аспекті, а в шкоді для здоров'я, зокрема для органів дихання жителів. Термоізоляція ж переносить точку роси з внутрішньої поверхні стіни на утеплювач, таким чином, Ваші стіни залишаються не тільки теплими, але і сухими! Тому якщо у вашому будинку є проблема з грибками на стінах - не поспішайте робити ремонт, адже це не вирішить головної проблеми і цвіль з'явиться знову. Для початку варто зробити утеплення.

Третя причина для утеплення - це естетичність. Широкий вибір фінішного покриття, різні декоративні штукатурки, облицювання сайдингом, клінкерною цеглою або термопанелями дозволяє втілити Ваші найсміливіші примхи і поліпшити зовнішній вигляд будинку.

Зараз на сучасному ринку будівельних матеріалів представлений широкий асортимент утеплювачів, а реклами з утеплення фасадів розміщені фактично на кожному стовпі. Як розібратися серед такого різноманіття пропозицій? Довіртеся професіоналам!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Работа в Польше: Что она ...
Наступна новина: 3D Сітка для огорожі з ПВХ ...

КОМЕНТАРІ