3D Сітка для огорожі з ПВХ покриттям: Основні переваги

3D Сітка для огорожі з ПВХ покриттям: Основні переваги

14.11.17 21:52 0 1677

Зварна сітка 3D з ПВХ покриттям - це сучасне огородження європейського класу. Таке огородження часто називають 3D парканом. Сітка для заборів, ціна якої доступна більшості покупців, сьогодні користуються великим попитом. І тут справа не тільки у вартості, а в естетичності, широкій сфері застосування і прекрасних технічних характеристиках цієї простої, але стильної огорожі. До речі, в Україні її можна придбати в компанії "Apімкoм-Укpaїнa": https://metallosetka.dp.ua/.

Характеристики секційної зварний сітки з ПВХ

Металева сітка 3D для огорожі має пористу структуру і виготовляється зі сталевих прутів. Товщина прутів визначає міцність і захисну функцію огорожі. Вона може бути до 6,5 мм. Жорсткість конструкції забезпечує точкове зварювання в місцях з'єднання прутів і рифи (вигини), завдяки яким цей тип огорожі і отримав назву 3D.

Існують певні стандарти розмірів для секційного огорожі, що випускається на виробництві. Але в залежності від обсягів замовлення, покупець завжди може замовити зварену секційну або рулонну сітку для забору нестандартних розмірів.

Що стосується довговічності цієї металевої конструкції, то завдяки додатковому оцинкуванню сталі на виробництві та покриттю з ПВХ, вона здатна радувати господаря дуже і дуже довго. Оцинкована сталь виключає утворення корозії, а ПВХ покриття наділяє конструкцію високою стійкістю до негативного впливу зовнішнього середовища, а також хімічного і механічного впливу.

Оцинкована зварна сітка для забору з ПВХ покриттям не потребує обслуговування, а її установка не вимагає особливих навичок і залучення спеціальної техніки. Зварна секція кріпиться швидко і легко до стовпів за допомогою скоб і відривних гайок. У даній конструкції відсутні гострі кути, що забезпечує повну безпеку при її експлуатації, як дорослій людині, так і дитині, і запобігає травматизму тварин.

Де встановлюється секційний сітчастий паркан?

Сітка для огорожі - це практично універсальний тип модульної огорожі, яка при своїй невисокій ціні має широку сферу застосування, на відміну від інших секційних металевих огорож.

Металевим парканом з ПВХ покриттям захищають:

  • майданчики відпочинку;
  • дитячі та спортивні майданчики;
  • адміністративні та промислові будівлі;
  • заміські будинки, дачі, котеджі;
  • АЗС;
  • прибережні зони і берегові лінії, в тому числі морські;
  • автостоянки, склади і офіси;
  • виробничі та будівельні об'єкти і багато іншого.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Музыкальный центр: Как ...

КОМЕНТАРІ