Щодо формування обласного бюджету Закарпатської області на 2018 рік

Щодо формування обласного бюджету Закарпатської області на 2018 рік

15.11.17 08:08 0 601
Протягом 9-10 листопада 2017 року у департаменті фінансів обласної державної адміністрації відбулися погоджувальні наради з головними розпорядниками коштів обласного бюджету, на яких розглянуто бюджетні пропозиції до проекту обласного бюджету на 2018 рік. У заході взяли участь директори департаментів, начальники управлінь, відділів та працівники планово-економічних служб.

Розглянуті питання щодо аналізу показників, які включені головними розпорядниками коштів обласного бюджету до бюджетних запитів на 2018 рік та два наступні бюджетні періоди, розподілу граничного обсягу видатків на 2018 рік між відповідними програмами, забезпечення необхідними асигнуваннями захищених статей видатків у межах наявного фінансового ресурсу та проблемних питань, які потребують вирішення у 2018 році за рахунок бюджетних коштів.

Наразі департаментом фінансів формується проект рішення сесії обласної ради „Про обласний бюджет на 2018 рік? відповідно до особливостей, які закладені у схваленому Кабінетом Міністрів України та поданому на розгляд Верховної Ради України проекті Закону України „Про Державний бюджет України на 2018 рік”.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ