Чернівці: У «Муніципальних читаннях імені Антона Кохановського» буде задіяно понад 100 учасників з різних країн

Чернівці: У «Муніципальних читаннях імені Антона Кохановського» буде задіяно понад 100 учасників з різних країн

15.11.17 11:51 0 598
З нагоди 200-річчя від дня народження бургомістра Антона Кохановського 15 листопада о 10.00 у сесійній залі Ратуші розпочне роботу Міжнародна наукова конференція «Муніципальні читання імені Антона Кохановського». У ній буде задіяно понад 100 учасників з різних міст України, Румунії, Молдови і Білорусі.

У рамках конференції відбудеться пленарне засідання «Місцеве самоврядування в умовах системних реформ», а також круглий стіл «Перспектива Чернівців стати культурною столицею Європи: амбіції варті зусиль!?» і секційні засідання.

У круглому столі візьмуть участь посадові особи органів місцевого самоврядування, державні службовці органів державної виконавчої влади, представники неурядових організацій, науковці, працівники культури і освіти.

Секції працюватимуть у таких напрямках: «Європейські моделі міського самоврядування та їх імплементація в Україні» (10.45-13.00, сесійна зала). Реформа муніципального управління в Україні: досвід, уроки, перспективи (14.00–16.00, к. 308). Підбиття підсумків Муніципальних читань відбудеться у сесійній залі о 16.00.

Також у рамках конференції презентують наукове видання «Формування виконавчих структур в об'єднаних територіальних громадах: закордонний досвід, українські реалії та перспективи».

Організатори читань: Чернівецька міська рада, Чернівецький регіональний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій, факультет історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ ім. Ю. Федьковича, українське представництво Фонду Ганса Зайделя.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Патріарх УГКЦ Святослав ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ