Маркізи: Що це таке?

Маркізи: Що це таке?

15.11.17 23:46 0 1389

Маркізами називається навіс над вікном ручного або дистанційного керування. Саме це рішення найчастіше використовується в країнах з великою кількістю сонячних днів. Це комфортабельна продукція, головна функція якої - це захист будинку від сонця і дощу. Маркізи створюють тінь зовні і всередині приміщення, не закриваючи вид з вікна. Вони абсолютно не обмежують проникнення повітря в будинок, тому що не перекривають шлях повітряним потокам.

Маркізи можуть використовуватися як для приватних цілей (в приватних будинках), так і для промислових (в ресторанах, кафе, вітринах магазинів і т.д.). Далі, ми поговоримо про маркізи більш детально і розповість нам про них співробітник інтернет-магазину markiza-pergola.kiev.ua, в якому безпосередньо можна придбати маркізи та перголи в Києві.

Конструкція

Маркізи представляють собою навіс з каркасом, який при установці кріпиться на стіну будівлі над вікном. Каркас виготовляється з алюмінієвого профілю, який характеризується підвищеною стійкістю до корозії. Основна деталь маркіз - це безумовно тент, який створює тінь перед фасадом будівлі.

Монтаж

Маркізи дуже прості в монтажі. Їх монтуються за допомогою кронштейнів. В основному, маркізи встановлюються один раз. У зимовий час їх не знімають, а просто складають.

Дизайн

Дизайнерське рішення маркіз дуже різноманітне. Є велика колірна гамма навісів, також ви зможете вибрати найбільш підходящу для вас конструкцію. У складеному вигляді маркізи кріпляться до стіни або стелі і практично не помітні.

Також ви можете придбати маркізи з електроприводом. В цьому випадку вони розкриваються і закриваються за допомогою зручних пультів ДУ. Якщо ж у вас немає необхідності в автоматичних маркізах, ви можете придбати моделі з ручним приводом.

Основні види маркіз:

  1. Касетні. Ці маркізи мають повністю закритий корпус, відповідно вони більш практичні, створюють надійний захист вала з тканиною й інших механізмів від погодних впливів. Це означає, що при дощовій або вітряній погоді касетні маркізи відмінно збережуться і навіть через кілька років будуть мати такий же привабливий вигляд, що і в той день, коли Ви їх придбали. Це відмінний вибір для тих, хто хоче створити найкращий захист для свого будинку. Вартість таких маркіз в порівнянні з відкритими і напівкасетними трохи дорожча, однак вона себе виправдовує на 100 %;
  2. Напівкасетні. Цей різновид застосовується в тому випадку якщо всебічний захист механізмів маркізи і тканини не потрібен. У складеному стані ці маркізи виглядаєють як касетні і зовні мають елегантний і акуратний вигляд. Однак, їх нижня частина буде відкритою, тому і вартість конструкції буде меншою, ніж у касетних маркіз;
  3. Відкриті. Це один з найпопулярніших видів маркіз. Саме їх Ви найчастіше бачите на відкритих верандах заміських будинків, саме ці маркізи є найвигіднішим і самим ефектним рішенням для рестораторів, щоб швидко і просто обладнати літню терасу, вони створюють тінь в спекотний сонячний день, захищають від дощу в негоду, доповнюють і прикрашають фасад будівлі;
  4. Терасні. Це конструкція з двох ліктьових (висувних) маркіз закріплених на сталевій рамі. Найчастіше їх експлуатують як літні кафе з великим числом посадочних місць. Такі маркізи незамінні і в приватному секторі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: R24.ua: шукаємо нерухомість ...
Наступна новина: Инфракрасные датчики ...

КОМЕНТАРІ