Переваги доставки води до вас в офіс або на будинок

Переваги доставки води до вас в офіс або на будинок

17.11.17 01:05 0 1537

Здоров'я - це найцінніше, що є у людини. Чи варто його губити, вживаючи неякісну воду? У наш час пити водопровідну воду можна лише після відстоювання і кип'ятіння. Адже та кількість бактерій, мікроорганізмів, хлору, солей важких металів, пестицидів, яка знаходиться в водопровідній воді, не дозволяє вживати її в звичайному порядку.

Лікарі стверджують: для гарного обміну речовин людині щодня потрібно вживати не менше 1,5 літра чистої рідини. Крім того, вода потрібна для приготування їжі і напоїв. Тому наявність чистої води в будинку повинно бути в запасі. Не менш важливо пити очищену воду і на роботі, адже там ми проводимо більшу частину свого часу. Доставка води в офіс, а також додому допоможе вирішити проблему наявності хорошої за якістю питної рідини, яскравим прикладом якої є вода Хвиля здоровья.

Перевага доставки води в будинки і офіси

Перевага бутильованої води полягає в тому, що не буде потрібно встановлювати як в офісі, так в будинку дорогі системи фільтрації водопровідної води. Звичайні домашні фільтри швидко приходять в непридатність, і навіть часта заміна картриджів не рятує ситуацію. До того ж такі фільтри очищають її лише частково.

Бутильована вода також може бути різною за якістю, тому, вибираючи виробника, варто поцікавитися сертифікатами якості його продукції. Не зайвим буде дізнатися яку очистку проходила рідина, звідки її беруть і чи можна її вживати маленьким дітям. Чесна компанія на першу вимогу надає всі потрібні документи.

  1. Офіс. Керівник повинен піклуватися не тільки про зручність меблів, але і про чисту воду для своїх співробітників. Адже здоров'я людей - перш за все. Продуктивність праці буде високою, якщо в офісі буде комфортна обстановка для роботи, буде можливість зробити чай, каву або просто попити смачну якісну воду. Сьогодні у багатьох є проблеми з шлунково-кишковим трактом, печінкою, нирками, пити водопровідну воду з такими захворюваннями категорично не можна. Директори компаній зобов'язані надати співробітникам можливість пити хорошу воду, щоб у людей не було загострень захворювань на робочому місці;
  2. Будинок. Запас якісної рідини в будинку дуже важливий, адже сім'я повинна бути забезпечена водою (особливо якщо в ній є маленькі діти, люди похилого віку або люди зі значними проблемами з здоров'ям). Дехто зважується на самостійну купівлю очищеної води в супермаркеті, а хіба можна бути впевненим, що вона дійсно хороша? А якщо це підробка, вироблена в підвалі сусіднього будинку і розлита під відомим брендом? Купуючи бутильовану воду від одного виробника, можна на власні очі переконатися в достовірності їх сертифікатів, і навіть зробити власну незалежну експертизу. Зате після таких експериментів ви можете спати спокійно і давати цю воду навіть маленьким грудничковим дітям.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Кілька порад як уникнути ...

КОМЕНТАРІ