у Тернопільській ОДА відбувся навчальний семінар

у Тернопільській ОДА відбувся навчальний семінар

17.11.17 09:13 0 601
Як продавати державне та комунальне майно через електронну торгову систему Prozorro.Продажі навчали в Тернопільській обласній державній адміністрації. Безкоштовне навчання відбулося для представників територіальних підрозділів органів центральної виконавчої влади, структурних підрозділів облдержадміністрації та райдержадміністрацій, а також підвідомчих підприємств, установ та організацій, органів місцевого самоврядування.

Близько 300 потенційних замовників (представників територіальних підрозділів органів центральної виконавчої влади, структурних підрозділів, підвідомчих підприємств, установ та організацій, органів місцевого самоврядування) взяли участь у навчанні щодо проведення прозорої, швидкої і ефективної реалізації державного та комунального майна за допомогою електронної торгової системи Prozorro.Продажі.

Відкрила навчальний семінар директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської ОДА Галина Воляник, яка проінформувала про те, що з метою забезпечення публічності та прозорості реалізації майна 23 жовтня 2017 року Тернопільська обласна державна адміністрація також приєдналась до пілотного проекту «ProZorro.Продажі», підписавши відповідну декларацію.

Учасникам розповіли про практичні аспекти здійснення продажу або оренди державного чи комунального майна на електронному майданчику «E-аукціон», правила та особливості реєстрації, уточнення тендерних вимог, подачу пропозицій, проведення аукціону, кваліфікацію учасників та вибір переможців торгів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ