У Тернопільській ОДА відбудеться зустріч суб’єктів господарювання з представниками міжнародного співробітництва GIZ GMBH

У Тернопільській ОДА відбудеться зустріч суб’єктів господарювання з представниками міжнародного співробітництва GIZ GMBH

17.11.17 08:09 0 714
21 листопада відбудеться зустріч суб'єктів господарювання з представниками німецького Товариства з міжнародного співробітницта GIZ GmbH (Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit) щодо можливості стажування менеджерів експортно- та імпортноорієнтованих підприємств шляхом проведення бізнес-сесій у Німеччині.

У рамках заходу відбудеться презентація програми “Співробітництво з Німеччиною. Міфи та реальність”, майстер-класи “Готуємо проектне завдання на стажування в Німеччину”. Учасники програми отримають можливість ознайомитися з Німеччиною як економічним партнером, встановити контакти з німецькими компаніями і знайти надійних партнерів, набути інформацію про можливості збуту своєї продукції в Німеччині та безпосередньо ознайомитися з обладнанням, матеріалами і технологіями німецьких компаній.

Також в рамках реалізації Програми для підприємств з експортно-імпортним потенціалом і менеджерів, учасники зможуть:

- набути інформацію, знання, навички та міжкультурні управлінські компетенції, що допомагають налагодити співпрацю з німецькими партнерами;

- набути практичного досвіду ведення переговорів з потенційними німецькими партнерами;

- стати фахівцем в міжнародному бізнесі;

- стати частиною міжнародної бізнес-спільноти з ексклюзивним виходом на випускників з 19 країн - партнерів Програми різних сфер діяльності.

Початок заходу 21 листопада о 10:00 год.

Місце проведення: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, каб. 825

Учасники: керівництво Тернопільської обласної державної адміністрації, представники програми GIZ, Торгово-промислової палати в області, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, керівники економічних підрозділів райдержадміністрацій, представники виконавчих комітетів міських рад, об'єднаних територіальних громад, та суб'єкти господарювання області.

22 листопада о 10:00 год. відбудеться зустріч з кандидатами на участь у програмі GIZ GmbH (Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit).

Місце проведення: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, каб. 846

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Верховна Рада визнала 25 ...

КОМЕНТАРІ