У Житомирі відкрили медичний інститут.

У Житомирі відкрили медичний інститут.

17.11.17 11:09 0 656
У Житомирі на базі комунального вищого навчального закладу «Житомирський інститут медсестринства» відкрили «Житомирський медичний інститут».

У відкритті 16 листопада, взяли участь голова обласної ради Володимир Ширма та заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

« мова не йде виключно про зміну назви навчального закладу, мова йде про зміни по суті, а саме розширення спектру спеціальностей. Приємно, що цей навчальний заклад підлаштовується під вимоги часу. Скільки б ми не говорили і не втілювали у життя реформи, і зокрема медичну, все базується на кадрах і людях. Тому заклад правильно підлаштовується під вимоги часу, під вимоги суспільства, під вимоги сучасної медицини. Сподіваємося, що Житомирщина у цьому напрямку також буде лідируючою», – сказав Ярослав Лагута.

Метою реорганізації навчального закладу є перспектива відкриття нових спеціальностей в галузі знань «Охорона здоров'я»:

- Фізична терапія, ерготерапія;

- Громадське здоров'я;

- Лабораторна діагностика;

Це дозволить готувати фахівців до потреби галузі охорони здоров'я, розширює доступність освіти для молоді області, забезпечує розвиток медичної освіти і науки, сприяє соціально-культурному розвитку міста та області.

Також Володимир Ширма та Ярослав Лагута оглянули матеріально-технічну базу інституту та нагородили кращих працівників інституту.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тема дня: як обрати ...
Наступна новина: Тернопільщина вшанує 85-ті ...

КОМЕНТАРІ