Перевізники закупили нові автобуси для підвищення якості обслуговування чернівчан

Перевізники закупили нові автобуси для підвищення якості обслуговування чернівчан

17.11.17 09:16 0 588
Приватні перевізники у Чернівцях уперше з 2014 року оновлюють свій автобусний парк – три транспортні підприємства закупили нові автобуси з низькою підлогою та високими екологічними стандартами.

Перевізник ТОВ «Чернівці-2004» презентував машини ISUZU-ATAMAN, котрі обслуговуватимуть маршрути №№ 11 та 12.

«У нашому місті на маршрутах працює 263 автобуси, – каже заступник начальника відділу транспорту, зв'язку та енергетики департаменту житлово-комунального господарства міської ради Ігор Кожуленко. – Міська рада підтримує тих перевізників, які вкладають кошти у розвиток транспортної інфраструктури. Оновлення рухомого складу – це важливий аспект у покращенні умов перевезення. Представлені автобуси відповідають сучасним вимогам до комфорту і безпеки перевезень. Дуже важливо, що вони мають низьку підлогу і є доступними для малорухомих людей. Такі автобуси повинні бути на всіх маршрутах».

Автобуси ISUZU-ATAMAN (модель 2016 року), виготовлені Черкаським автомобільним заводом. Вони обладнані двигуном ISUZU, що відповідає екологічному стандарту Євро 5. Загальна пасажиромісткість – 52 , місць для сидіння -19. Автобуси обладнані GPS-трекерами, що дозволить чернівчанам відстежувати їх рух в режимі он-лайн, мають сучасне електронне табло. Машини обладнані кондиціонерами та автономними пічками.

Підприємство ТОВ «Чернівці-2004» готове обладнати автобуси засобами для зчитування електронного квитка, якщо буде прийнято рішення про впровадження такої форми оплати у Чернівцях.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: у Тернопільській ОДА ...
Наступна новина: На Житомирщині виконують ...

КОМЕНТАРІ