Реєстрація в Avon: Основні переваги

Реєстрація в Avon: Основні переваги

19.11.17 20:00 0 1023

На ринку прямих продажів компанія Ейвон вже більше 130 років, в Україні - понад 20 років. Ви можете не переживати за якість продукції, вся вона сертифікована. Тут пропонується якість за доступну ціну. Представництва компанії Avon відкриті в 150 країнах. Компанія Ейвон - це грандіозна корпорація, яка не тільки працює з продажем продукції, але і займається благодійністю.

В Ейвон розуміють, що кожна жінка по-справжньому може бути щасливою та красивою, тільки тоді, коли вона здорова, а в її будинку панують злагода та мир. Саме тому Ейвон бере найактивнішу участь у вирішенні таких нагальних проблем жінок, як домашнє насильство + рання діагностика, а також терапія раку грудей. Якщо вам не все одно, якщо ви хочеш підтримати усіх жінок у боротьбі з данними проблемами, тоді купуйте товари данного бренду. Всі зібрані від продажу коштів підуть на реалізацію благодійних програм, спрямованих на здоров'я і благополуччя жінок.

Avon дбає, щоб кожен представник компанії та клієнт був задоволений. Для цього компанія розробила ряд програм з подарунками та знижками. Подарунки отримують всі (як нові представники Avon так і давно працючі). Крім подарунків компанія Ейвон пропонує знижку на всю продукцію з каталога. Крім того, постійно влаштовуються онлайн розпродажі для представників, консультантів Avon, знижка яких досягає 75 %. Реєстрація в Avon дозволить Вам купувати пробники за акційними цінами.

Прекрасне рішення для мам в декретній відпустці!

Декрет дуже часто перетворює сильних і успішних жінок в розслаблену істота, яка втратила соціальні навички та "з головою" пішла в догляд за дитиною. Щоб після народження малюка через 3 роки ви не відчули себе «відсталою від життя» і ні до чого не придатною, займіться тим, що вам подобається, і сміливо показуйте це зовнішньому світу. Приємне домашнє заняття дасть не тільки почуття самореалізації і прибавку до сімейного бюджету, але і можливість спілкуватися з людьми (саме спілкування найбільше не вистачає молодим мамам).

Бізнес леді і мама: Як поєднати ці два статуси?

Одні люди вважають: "За двома зайцями поженешся, жодного не зловиш", а інші в цей час прекрасно справляються і з бізнесом, і за дитиною дивитись встигають. Як же їм це вдається?

Сучасні жінки хочуть бути затребуваними і часто поєднують роботу і турботу про дитину. В цьому немає нічого поганого, особливо якщо і те, і інше виходить у них добре. У Вас теж виникла ідея зайнятися бізнесом?

Не поспішайте відмовлятися від можливості! Реєстрація Ейвон - це прекрасне рішення для мам в декретній відпустці!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Тернополі у неділю ...
Наступна новина: Выбираем имя своему ребенку

КОМЕНТАРІ