Тернопілля: степан Барна зустрiвся з представниками польської компанії «WIBRA»

Тернопілля: степан Барна зустрiвся з представниками польської компанії «WIBRA»

20.11.17 15:12 0 646
Представники польської компанії «WIBRA», яка працює у сфері будівництва інфраструктурних об'єктів, утриманні та ремонті доріг, зустрілися з головою Тернопільської обласної державної адміністрації Степаном Барною, щоб обговорити можливості співпраці у галузі будівництва доріг на території області.

Тернопільська область відкрита для співпраці і вважається міжнародними інвесторами як перспективний майданчик для реалізації спільних проектів. Слід зазначити, що іноземні інвестиції – основне джерело отримання новітніх конкурентоздатних технологій, що становить потужну складову стабільного економічного розвитку області. Також серед пріоритетів – налагоджена якісна комунікація як з іноземними партнерами так і з місцевими представниками бізнесу, адже влада не перешкоджає їхній діяльності і створює позитивні умови для роботи.

Саме покращення інфраструктури області, будівництво нових доріг та їхнє утримання – стали темами для обговорення під час зустрічі з представники польської компанії. Також сторони наголосили на необхідності побудови асфальтного заводу на території області.

«З 1 січня 2018 року до нас на обслуговування та утримання переходять дороги місцевого значення. Ми зацікавлені у тому, щоб у Тернопільську область приходили потенційні інвестори, щоб на території області компанії не лише будували дороги, а й безпосередньо реєструвалися, брали на роботу тернополян, піднімали заробітну плату, давали гарантії якості виконання ремонтних робіт», - наголосив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині 255,6 тис. ...
Наступна новина: Тернопілля: педіатричне ...

КОМЕНТАРІ