У Тернополі почала діяти електронна система оплати за проїзд

У Тернополі почала діяти електронна система оплати за проїзд

20.11.17 10:23 0 637
Згідно з рішенням виконавчого комітету з 15 листопада у Тернополі розпочала діяти електронна система оплати за проїзд в громадському транспорті.

Відтак, відтепер тернополяни та гості міста можуть розраховуватися за проїзд у громадському транспорті персоніфікованою карткою тернополянина або електронним проїзним квитком, який можна придбати у спеціальних місцях продажу. Також оплачувати за проїзд можна готівкою. Тариф при розрахунку за проїзд готівкою наразі не змінився і становить 3 грн. у тролейбусі та 4 грн. у маршрутці.

«Попри технічні нюанси з виготовленням проїзних карток, вже електронна система оплати за проїзд працює і ті тернополяни, які отримали «Файну карту» можуть нею розраховуватися, - пояснює очільник Тернополя. - Протягом листопада та грудня оператори електронних систем намагатимуться виготовити якомога більше персоніфікованих електронних квитків та роздати їх мешканцям. Сподіваємося, що до кінця року автоматизована система оплати за проїзд у громадському транспорті міста запрацює повноцінно».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Колишній керівник ДП ...

КОМЕНТАРІ