На сайті КП «Чернігівводоканал» почав працювати «Особистий кабінет» для юридичних осіб

На сайті КП «Чернігівводоканал» почав працювати «Особистий кабінет» для юридичних осіб

20.11.17 13:40 0 662
З середини листопада поточного року на сайті КП «Чернігівводоканал» розпочав роботу «Особистий кабінет» для юридичних осіб. Це ще одна послуга, яку започаткувало комунальне підприємство для покращення якості обслуговування своїх абонентів.

«Особистий кабінет» для юридичних осіб має такий самий вигляд, як і «Особистий кабінет» для фізичних осіб. Реєстрація та вхід відбуваються після натискання кнопки «Особистий кабінет» на головній сторінці сайту water.cn.ua

Після цього у віконці потрібно вибрати статус «юридична особа» та пройти нескладну процедуру реєстрації (або ввести ім'я користувача та пароль для входження). Для юридичних осіб, у яких виникли проблеми під час реєстрації, є можливість звернутися по допомогу до абонентського відділу по роботі з юридичними особами, який розташований в головному офісі підприємства за адресою вул. Жабинського, 15. Спеціалісти відділу допоможуть пройти реєстрацію та отримати ім'я користувача та пароль.

Окрім передачі показників лічильників у абонента-юридичної особи є можливість отримати інформацію по договору щодо кожного свого об'єкту та лічильників води, які там встановлено, контролювати міжповірочні інтервали лічильників, аналізувати інформацію щодо розрахунків за послуги з водопостачання та водовідведення.

За повідомленням інформаційної служби КП "Чернігівводоканал"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі демонтовано ...
Наступна новина: LeoSport: Тренажеры на ...

КОМЕНТАРІ