5 речей,які потрібно зробити в Саратові

5 речей,які потрібно зробити в Саратові

20.11.17 13:29 0 1001

Уявіть свій вихідний день. А тепер його ж, тільки через тиждень. І ще через тиждень. А тепер знайдіть три відмінності між ними. Якщо знайшли - ви щасливчик! Якщо ж ні, читайте далі. Спеціально для тих, хто не знає, як провести вільний час в Саратові, і для гостей міста ми підготували список саратовских «родзинок», які можна подивитися і відвідати. Отже, в Саратові неодмінно потрібно:

Стрибнути з парашутом

Крім потужного викиду адреналіну в кров, стрибнувши з парашутом, отримуєш ще й масу приємних вражень від побаченого. Важко знайти більш простору «обзорку», ніж небо. Місто і оточуючі його ліси та поля з висоти пташиного польоту - це досить захоплююче видовище, навряд чи здатне залишити когось байдужим. А для тих, хто ніколи не бував в Саратові, це ще і відмінний шанс познайомитися з містом одним «махом».

На сьогоднішній день в Саратові є кілька аероклубів, де техніці стрибка з парашутом навчають кваліфіковані фахівці. Так що, якщо ви хочете подарувати відчуття польоту комусь із близьких, зверніться до саратовської Федерації парашутного спорту. Піднести такий подарунок - задоволення не з найдешевших. За ціною - це як вечеря на двох в непоганому ресторані, Але, стрибок з парашутом ви точно віднесете до числа незабутніх подій.

Відправитися в подорож по Волзі на яхті

Уявіть собі сцену з будь-якого фільму, благо таких багато, де герой, потягуючи коктейльчик, мчить по хвилях на шикарній яхті назустріч вітру. Хочете так само? Без проблем. І для цього зовсім не обов'язково мати свою власну яхту. Заміський клуб «Асамблея» дарує клієнтам унікальну можливість провести своє дозвілля активно. Клуб пропонує безліч послуг, серед яких - прокат яхт і катерів. Мальовнича волзька природа, відсутність міської метушні, м'які промені сонця - все це подарує приємні враження і заряд позитивних емоцій.

Відчуйте себе спецназівцем

Або ж поліцейським, ковбоєм або учасником військових дій. Ці та інші сценарії пропонують організатори пейнтболу в Саратові. Ця військово-спортивна гра досить швидко набула популярності в нашому місті, не кажучи вже про країну в цілому. Зверніться в пейнтбольний клуб, і ви потрапите в світ, де панують азарт і незабутні пригоди. Свіже повітря, активний відпочинок, робота в команді, можливість навчитися орієнтуватися на місцевості і приймати оперативні рішення в екстремальних ситуаціях - хіба це не достатній багаж того, що дає це розвага поряд з просто веселим уїк-ендом?

Покататися на снігоході

Якщо на дворі зима, звичайно. Холоднеча в Саратові не покажеться такою сірою і похмурою, якщо присвячувати хоча б частину свого вільного часу зимовим видам спорту. Яким саме - справа смаку кожного. Ми ж рекомендуємо придивитися до снігоходів. Відчуйте себе господарем безкрайніх засніжених полів і лісів. Нехай навіть ненадовго. З питань оренди снігоходів в Саратові можна звернутися в різні компанії. А щоб убити одним пострілом відразу десяток зайців, придивіться до місцевих турбаз, які пропонують комплекс послуг. Номери готельного типу, прокат лиж, санок, саней, снігоходів, зимова риболовля, бар, більярд, настільний теніс, кінозал - ось що повинно включати потрібне положення. Тут, зробивши ковток свіжого морозного повітря, можна піддатися швидкості і отримати свою порцію задоволення від споглядання чудової саратовській природи.

Сфотографуватися на тлі мосту

Міст Саратов-Енгельс - це одна з головних визначних пам'яток нашого міста, що рясніють на всіляких магнітах, картинах, чашках, брелоках, ручках, листівках та інших сувенірах. Предмет обожнювання гостей Саратова повинен обов'язково виявитися і на ваших фотографіях, не дарма соціальні мережі просто змушують нас запам'ятовувати буквально кожен свій крок. Так от якщо у вас все ще немає фотосесії під назвою «Я і Міст», сміливо вирушайте на набережну. А для того щоб процес видався ще більш приємним, можна звернутися за допомогою до професійного фотографа, який створить якісні фотографії, відчувши і з точністю передавши ваш внутрішній світ і настрій. Раз вже ми заговорили про міст, то для найсміливіших і самих витривалих можемо запропонувати ще один варіант проведення часу: пішу прогулянку від Саратова до Енгельса. Сенсу нуль, зате користі для фігури і приводів для гордості хоч відбавляй.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: У Тернополі демонтовано ...

КОМЕНТАРІ