В Житомирській області понад 1,7 млн грн компенсації отримали домогосподарства та агропідприємства з обласного бюджету

В Житомирській області понад 1,7 млн грн компенсації отримали домогосподарства та агропідприємства з обласного бюджету

22.11.17 12:23 0 490
У 2017 році домогосподарства та агропідприємства Житомирщини отримали 1 млн 733 тисяч гривень компенсації з обласного бюджету. Відшкодування виплачені за закуплені установки індивідуального доїння, органічне виробництво, приріст поголів'я корів та закуплені племінні нетелі.

Про це повідомляє управління агропромислового розвитку ОДА.

За інформацією управління, 1 млн 598 тис. грн отримали 247 господарств населення області, які подали заявки на відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння.

Підтримку з обласного бюджету за виробництво органічної продукції у розмірі 94 тис. 651 грн отримали 3 підприємства – ПОСП «Зоря» с. Стремигород Коростенського району, ПП «Галекс-Агро» с. Стриєва та ТОВ «Цефей-Груп» с. Броники Новоград-Волинського району.

20 тисяч гривень за приріст поголів'я корів виплатили з обласного бюджету СФГ «Злагода» Любарського району – по 2 тисячі гривень за 10 голів ВРХ.

А також по 10 тисяч гривень часткового відшкодування отримали 2 домогосподарства в Овруцькому районі за закуплені племінні нетелі.

— Керівник СФГ «Злагода» Олексій Бугира зазначає, що цей напрям програми потрібен насамперед для невеликих фермерських господарств: «Ці кошти є реальною підтримкою для розвитку тваринництва у селі. у мене в господарстві вже 80 голів і за 10 з них я отримав дотацію з обласного бюджету. І хоча компенсація не така велика, як хотілося б, проте це стимулює мене, як керівника, до збільшення кількості молочних корів в господарстві». —

Також аграрії Житомирщини можуть отримати відшкодування за посіви льону і гречки. Заявки та документи управління продовжує приймати до 1 грудня 2017 року.

За детальною інформацію про отримання дотацій звертайтеся до управління агропромислового розвитку ОДА за адресою: майдан ім. С.П. Корольова, 3/14, телефон: (0412) 47-47-50.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі говорили про ...
Наступна новина: Завершується реалізація ...

КОМЕНТАРІ