Чернівчани отримали майже 9 тисяч реєстраційних номерів

Чернівчани отримали майже 9 тисяч реєстраційних номерів

22.11.17 09:40 0 513
З початку року в Центрі обслуговування платників Чернівецької ОДПІ реєстраційний номер облікової картки платника податків отримали 8918 громадян, що на 1369 більше, ніж торік, – розповіла начальник управління обслуговування платників Чернівецької ОДПІ Оксана Дьоміна, – крім того, 269 громадян, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, скористалися своїм правом і внесли відмітки до паспортів фізичних осіб.

Видача громадянам карток платників податків з присвоєнням реєстраційного номера платника є найзапитуванішою серед адмінпослуг.

Фахівець відмітила, що для зручності платників кожна адміністративна послуга має інформаційну картку, яка містить відомості щодо суб'єкта, який надає відповідну послугу, нормативно-правові акти, що її регламентують та умови її отримання. З детальним переліком усіх адміністративних послуг, можна ознайомитись на інформаційних стендах, розміщених на першому поверсі Центру, або на суб-сайті ГУ ДФС у Чернівецькій області за посиланням: http://cv.sfs.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/75723.html.

Нагадуємо: Центр обслуговування платників Чернівецької ОДПІ знаходиться за адресою: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200-а. Звертайтеся до нас у робочі дні з 9:00 до 18:00 години (у п'ятницю з 9:00 до 16:45).

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівців навчали ...

КОМЕНТАРІ