Завершується реалізація проекту «ПРОЗОРІСТЬ в ЧЕРНІВЦЯХ: посилення широкої участі громадян в оптимізації громадського контролю в м. Чернівці»

Завершується реалізація проекту «ПРОЗОРІСТЬ в ЧЕРНІВЦЯХ: посилення широкої участі громадян в оптимізації громадського контролю в м. Чернівці»

22.11.17 12:37 0 488
Його результати були представлені в рамках фінального воркшопу. Учасниками якого стали представники місцевих виконавчих органів, залучених до реалізації проекту, та сусідніх міст-партнерів, а також загальноосвітніх, дошкільних навчальних закладів, які увійшли до проекту «Енергоефективність в будівлях бюджетної сфери у м. Чернівці».

Заходи проекту спрямовані на посилення широкої участі громади міста Чернівці в оптимізації громадського контролю у сфері комплексного моніторингу з впровадження енергоефективних заходів у бюджетних будівлях життєзабезпечення громади через зростання рівня прозорості у прийнятті рішень органами місцевої влади та розширення інструментів залучення громади у сфері впливу на органи влади.

У рамках проекту розроблено громадську платформу “ПРОЗОРІСТЬ в ЧЕРНІВЦЯХ”, що представляє собою вкладку на офіційному сайті Чернівецької міської ради інформаційно-діаловогово характеру «влада-громада». На даний момент платформа містить інформацію про проект “ПРОЗОРІСТЬ в ЧЕРНІВЦЯХ: посилення широкої участі громадян в оптимізації громадського контролю в м. Чернівці ” та проект “Енергоефективність в будівлях бюджетної сфери у м. Чернівці ”, інтерактивну карту закладів-учасників, технічні рішення по кожному окремому об'єкту та ін. В майбутньому даний портал охопить і всі інші проекти, які реалізуються у м. Чернівці. Посилання на платформу: http://platform.city.cv.ua/

Проведено конкурс інвестиційних проектів серед учнів 9-11 класів міста, навчальні заклади яких входять до проекту “Енергоефективність в будівлях бюджетної сфери у м. Чернівці”. Конкурсом зацікавилось близько 40 000 осіб. Конкурс проходив у два етапи. Під час другого (міжшкільного) етапу було представлено 16 найкращих інвестиційних проектних ідей, що оцінювались за комбінованою оцінкою, яка включала в себе оцінювання журі та рейтингові оцінки Інтернет-голосування. Призери отримали цінні призи – багатофункціональний пристрій та планшет, а переможець – ноутбук за фінансування Ради Європи.

Також, виготовлено 33 інформаційні мобільні стенди для шкіл, садочків та лікарень, що входять до проекту «Енергоефективність в будівлях бюджетної сфери у м. Чернівці» та інформаційний мобільний стенд для міської ради для представлення інформації по проекту «Енергоефективність в будівлях бюджетної сфери у м. Чернівці». Розроблено та виготовлено просвітницьку друковану продукцію тощо.

Інформацію про проект можна знайти за посиланням у мережі Фейсбук (Facebook), https://www.facebook.com/TransparencyinChernivtsi/

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Cуб’єкти господарювання ...

КОМЕНТАРІ