Чернігів: Міська Програма підтримки підприємництва: вивчається досвід успішних підприємців

Чернігів: Міська Програма підтримки підприємництва: вивчається досвід успішних підприємців

22.11.17 11:12 0 488
У Чернігові діє Програма підтримки малого та середнього підприємництва, у рамках якої 17 листопада проведений навчальний курс «Організація власної справи у сфері «зеленого» туризму». Його учасниками стали чоловіки з числа внутрішньо переміщених осіб та воїни АТО, які перебувають на обліку у Чернігівському міському центрі зайнятості. Навчальний курс проходив у садибі «Андріївські озера» (Чернігівський р-н, с. Андріївка).

Окрім теоретичних знань щодо реєстрації бізнесу, систем оподаткування та джерел фінансування, власник садиби продемонстрував розвиток «зеленого» туризму на практиці та поділився досвідом організації власної справи.

Як вже повідомлялося раніше, цією Програмою передбачено залучення соціально-вразливих верств населення до підприємницької діяльності. А саме: для молоді, жінок, осіб з інвалідністю, воїнів АТО проводяться курси: "Як розпочати власну справу", "Від ідеї до власної справи", "Старт-ап моєї справи". У листопаді проводитиметься цикл таких семінарів та навчальних курсів, зокрема, на базі Чернігівського кооперативного коледжу.

Прес-служба Чернігівської міської ради за інформацією управління економічного розвитку міста
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ