В Тернополі повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

В Тернополі повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

23.11.17 10:14 0 489
Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проекту регуляторного акту:

Проект рішення міської ради «Про внесення змін в рішення міської ради від 20.06.2011 р.№ 6/9/14 «Про удосконалення порядку оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Тернополя»

Розробник – управління обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради.

Проект регуляторного акту передбачає розробку змін та доповнень до рішення Тернопільської міської ради від 20.06.2011 р. №6/9/14 «Про удосконалення порядку оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Тернополя» щодо регулювання договірно-майнових відносин, що виникають при нарахуванні орендної плати за використання майна, що належить територіальній громаді м. Тернополя. Зазначене рішення, у відповідності до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», врегульовує питання розрахунку орендної плати за використання нерухомого, окремо індивідуально визначеного майна комунальної власності, цілісних майнових комплексів комунальних підприємств, задоволення прав та інтересів фізичних та юридичних осіб, прав та інтересів територіальної громади м. Тернополя, створення сприятливих умов для розвитку підприємництва в місті, підвищення ефективності використання майна територіальної громади м. Тернополя.

Проект рішення міської ради «Про внесення змін в рішення міської ради від 20.06.2011р. №6/9/14 «Про удосконалення порядку оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Тернополя» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційній сторінці міської ради в мережі Інтернету http://www.rada.te.ua в розділі «Регуляторна політика» та в газеті «Вільне життя».

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу необхідно надсилати в письмовій формі за адресою:

* 46001, м. Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка, 21,

Управління обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради;

* факсом: (0352) 43-09-28;

* електронною поштою: e-mail: ukmmtr@meta.ua .

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ