Підприємці Тернопільщини отримають можливість започаткувати співробітництво з Німеччиною

Підприємці Тернопільщини отримають можливість започаткувати співробітництво з Німеччиною

23.11.17 09:17 0 643
Представники експортно- та імпортно-орієнтованих підприємств Тернопільщини отримають можливість здобути корисні навики та досвід шляхом участі в бізнес-сесіях у Німеччині. Офіційна зустріч суб'єктів господарювання області з представниками німецького Товариства з міжнародного співробітницта GIZ GmbH (Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit) відбулася 21 листопада у Тернопільській ОДА.

Відбулася презентація програми “Співробітництво з Німеччиною. Міфи та реальність”, майстер-класи “Готуємо проектне завдання на стажування в Німеччину”. Учасники заходу ознайомилися з економічним потенціалом Німеччини, розглядаючи дану країну у якості потенційного економічного партнера. Керівник проектного бюро Світлана Степащенко та експерт проекту Євген Клісенко розповіли присутнім про українсько-німецькі відносини та умови участі у Програмі підвищення кваліфікації управлінських кадрів «Fit for Partnership with Germany».

Євген Клісенко переконаний: якщо на даний час у Німеччині провадять бізнес представники 140 країн світу, є всі причини стверджувати, що тут знайдеться місце й для українських товарів.

«Обласна державна адміністрація робить чіткі послідовні кроки для підтримки малого та середнього підприємництва. У нас достатньо перспектив для виходу наших товарів на німецький ринок, проте у даному напрямку необхідно ще багато працювати. Подібні проекти дають нам таку можливість. Ми вдячні Міністерству економіки Німеччини за те, що вони фінансуються. Німеччина у свою чергу також орієнтована на свої перспективи і працює над встановленням ділових контактів із представниками бізнесу інших країн світу», — зазначив заступник голови-керівник апарату Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Вонс.

За статистикою, у даному проекті встигли взяти участь вже 19 країн світу, а це — близько 12 тисяч представників менеджменту. Всі вони успішно пройшли навчання й отримали відповідні навики, встановили корисні контакти і знайшли надійних партнерів для подальшого ведення бізнесу, отримали інформацію про можливості збуту своєї продукції в Німеччині та безпосередньо ознайомилися з новітнім обладнанням, матеріалами і технологіями німецьких компаній.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Місячник ...
Наступна новина: Звернення з нагоди Дня ...

КОМЕНТАРІ