Тернопільщина приєдналася до всеукраїнської казначейської акції «Об'єднаймо Україну!»

Тернопільщина приєдналася до всеукраїнської казначейської акції «Об'єднаймо Україну!»

23.11.17 09:44 0 563
У День Гідності і Свободи Тернопільщина підтримала започатковану ініціативу голови Державної казначейської служби України Тетяни Слюз щодо створення нового об’єднуючого символу прапора України та приєдналась до Всеукраїнської казначейської акції «Об’єднаймо Україну!».

Кожне Управління Казначейства країни, починаючи зі сходу України, поступово доповнює загальне полотнище своїм прапором на знак спільного прагнення згуртованості та порозуміння, незалежності та миру. Казначеї Тернопільщини також приєднали свої прапори із зображеннями гербів області, своїх районів, міст і рядками Духовного гімну України, що разом складають повний текст пісні-молитви.

Участь у заході взяв міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Знаково, що дана акція відбулася у День Гідності і Свободи. Адже саме завдяки героїчним вчинкам кращих синів та дочок України, три роки тому Україна остаточно обрала шлях європейської демократії. Українці укріпилися як сильна та єдина нація, - зауважив Сергій Надал. – Дякую усім учасникам та організаторам даної акції, яка згуртовує українців та демонструє єдність України».

Довідка:

22 січня 2018 року до Дня соборності України Державна казначейська служба України планує встановити новий рекорд - створити найдовший прапор України та розгорнути його на мосту Академіка Патона через Дніпро у місті Києві. Таким чином, прапор символічно об’єднає Правобережну та Лівобережну Україну. Загалом довжина полотна має сягнути понад 1 кілометр.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях вперше ...
Наступна новина: Чернівці: Кращу годівничку ...

КОМЕНТАРІ