Майже 4,5 млн грн за два роки спрямували на ремонт шкільних котелень у Житомирському районі

Майже 4,5 млн грн за два роки спрямували на ремонт шкільних котелень у Житомирському районі

23.11.17 16:46 0 730
У Житомирському районі упродовж 2016-2017 років на ремонт та реконструкцію шкільних котелень спрямували майже 4,5 млн грн, аби зробити їх енергоефективними.

Про це повідомляє Житомирська райдержадміністрація.

У 2017 році провели капітальні ремонти котелень у таких навчальних закладах:

* в Озерянківській ЗОШ І-ІІ ст. проведено капітальний ремонт котельні та встановлено котел на твердому паливі на суму 232,343 тис. грн;

* у Головенківській ЗОШ І-ІІ ст. проведено капітальний ремонт котельні та встановлення 2 котлів на твердому паливі на суму 480,592 тис. грн;

* у Коднянській ЗОШ І-ІІІ ст. здійснено технічне переоснащення котельні з заміною котельного обладнання та встановлено 1 твердопаливний котел на суму 263,645 тис. грн.

* у Руднє-Городищенській ЗОШ І-ІІ ст. проведено капітальний ремонт котельні та замінено 2 твердопаливні котли на суму 295,993 тис. грн.

* в школах у Зарічанах та Ліщині замінено котли з газових на твердопаливні на суму 492 тис. грн (фінансування цих робіт здійснювалося Станишівською сільською радою ОТГ).

Завершуються роботи з реконструкції системи теплопостачання із встановленням теплогенератора модульного в Іванівській ЗОШ І-ІІІ ст. (здійснено повну заміну системи опалення та встановлено теплогенератор на твердому паливі), у процесі закінчення роботи зі спорудження навісу для палива.

Загалом, із урахуванням робіт у Іванівці, за останні два роки на ремонти та переобладнання шкільних котелень у районі спрямували майже 4,5 млн. грн.

Продовжують працювати на газу лише дві шкільні котельні у районі – у Пряжівській та Високопічській №1 ЗОШ, де переобладнання є економічно недоцільним.

Довідково. У 2016 році капітальні ремонти котелень зроблені у таких навчальних закладах:

* у Глибочанській ЗОШ І-ІІ ст. замінили на сучасні старі неефективні твердопаливні котли на загальну суму 594,140 тис. грн;

* у Кам'янській ЗОШ І-ІІ ст. встановили 1 твердопаливний котел на загальну суму 106,489 тис. грн;

* в Оліївській ЗОШ І-ІІ ст. встановили 1 котел на дровах на загальну суму 277,435 тис. грн.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: За 3 роки Житомирщина ...

КОМЕНТАРІ