Vlasne: Як орендувати житло подобово без ріелтора?

Vlasne: Як орендувати житло подобово без ріелтора?

24.11.17 15:38 0 1411

Якщо ви шукаєте житло на декілька днів, швидше за все, ви вже задумувалися про номер в готелі. Але останнім часом все популярнішим стає орендувати квартиру за, порівняно, менші гроші. Ситуація засмучує, якщо за апартаменти, які підійдуть вам по всім параметрам, доведеться "відвалити" на половину більше грошей. Схема відома всім і багато хто звик з нею миритися: ви економите свій час, звертаючись за допомогою до ріелтора. Той пропонує вам доступні варіанти квартир на вибір і вимагає за свої послуги 50 % від орендної плати. Що ж робити, щоб не переплачувати? Намагаючись знайти квартири подобово у Львові ми з'ясували, що є сервіс для пошуку житла безпосередньо від власника: Vlasne.ua, який допоможе орендувати житло без посередників.

Сервіс "Власне": Що це таке?

Цей портал є міжнаціональним, що означає можливість вибрати і забронювати житло в Україні, Росії, Казахстані, Європі та Америці! Для комфортного користування, сервіс доступний англійською, російською та українською мовами.

Головна перевага сервіса "Власне" заключається в тому, що житло пропонується безпосередньо від власників, ніяких посередників і переплат для потенційного орендаря. Вам надають контакти власників, і ви ведете листування з ними до моменту укладення угоди. Відповідно, ви можете зробити бронь на сайті або домовлятися безпосередньо з автором оголошення.

Ми перевірили і переконалися, що сервіс Vlasne оптимізований також для мобільних пристроїв з системою iOS і Android. Мобільний додаток для оренди житла зробить пошук ще оперативнішим і зручнішим.

Щоб підібрати квартиру і домовитися про оренду або здати в оренду свою власну квартиру, вам не потрібно здійснювати складних дій.

Як орендувати квартриру?

Як тільки ви визначилися, куди хотіли б заселитися на бажаний період часу, ви зв'язуєтеся з власником по вказаному телефону або відправляєте запит на підтвердження доступності квартири. Коли ваш запит підтверджено власником, ви можете обговорити з ним питання, які вас цікавлять і здійснити оплату. Важливо, що гроші надійдуть на рахунок власника тільки тоді, коли ви заселитесь.

Як здати квартриру в оренду?

20,000 приватних осіб розміщують оголошення на Vlasne.ua в Україні, Казахстані, Росії, Болгарії та інших країнах. Це дійсно проста процедура і непоганий додатковий дохід. Для того щоб розмістити свій об'єкт нерухомості, досить просто натиснути на червону кнопку "Здати житло" (вона знаходиться у правому верхньому кутку сайту). Далі потрібно буде заповнити певні поля, залишити контактні дані і ваше оголошення буде прийнято до публікації.

На офіційному сайті можна ознайомитися з інформацією більш детально і безпосередньо підібрати собі житло вашої мрії. Найголовніше, що це житло обійдеться вам від 150 гривень на добу, що набагато дешевше ніж номер в хорошому готелі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Рефінансування кредиту: ...

КОМЕНТАРІ