Тернопільський армрестлер Андрій Пушкар став переможцем престижних світових змагань у Польщі

Тернопільський армрестлер Андрій Пушкар став переможцем престижних світових змагань у Польщі

25.11.17 09:52 0 785
Впродовж трьох днів у польському місті Румя тривав черговий Кубок світу серед професіоналів з армрестлінгу Zloty Tur World Cup-2017. Цьогоріч змагання відбувались у незвичному форматі, який поєднав класичний турнір і армфайт-поєдинки Vendetta All Stars, на які зібрались найсильніші спортсмени з усієї планети. «Обставини в світі армрестлінгу складаються добре, - заявив напередодні турніру президент Professional Armwrestling League Игор Мазуренко. - Тому ми вирішили в дні Злотого Туру провести серію армфайт-поєдинків, в тому числі за чемпіонські звання. Всі армфайти проходитимуть на праву руку, тому їх учасники за бажання зможуть поборотися на ліву, а рукоборці, які візьмуть участь у Кубку світу на праву руку, мають додаткові шанси здобути чемпіонські титули».

Відтак, у головній події армспорту 2017-го року – Professional Armwrestling World Cup Zloty Tur – Vendetta All Stars Armfight #48, спортсмен з Кременця Андрій Пушкар переміг на праву руку американця Майкла Тода.

Як стверджують фахівці, перемога нашого земляка була блискучою та надзвичайно ефектною. До речі, перед змаганнями процедура зважування визначила вагу Майкла («Монстра») Тода у 140 кг, в той час, як Андрій Пушкар важив 130 кг.

Додамо, що на рахунку нашого земляка півтора десятка титулів чемпіона світу серед аматорів, шість разів він виборював пояс абсолютного чемпіона світу серед професіоналів. І тепер Андрій вкотре підтвердив, що він найсильніший рукоборець світу.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ